Κεϊρός: «Γιατί δεν ρωτάς τις ΗΠΑ για το Αφγανιστάν;»

Κεϊρός: «Γιατί δεν ρωτάς τις ΗΠΑ για το Αφγανιστάν;»

Ο Κάρλος Κεϊρός ενοχλήθηκε από ερώτηση δημοσιογράφου και απάντησε απότομα.

Στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου για το Ιράν, που θα παίξει με την Ουαλία, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Κάρλος Κεϊρός θέλησε να εκφράσει τον εκνευρισμό του για μια «πολιτική» ερώτηση που είχε απευθύνει Βρετανίδα δημοσιογράφος στον ποδοσφαιριστή του, Μεντί Ταρέμι.

Έτσι, στο τέλος της διαδικασίας ο Πορτογάλος προπονητής γύρισε στη δημοσιογράφο και της είπε «γιατί δεν κάνεις και σε άλλες χώρες ορισμένες ερωτήσεις; Γιατί δεν ρωτάς τους Βρετανούς τι πιστεύουν για τη Βόρεια Ιρλανδία; Και γιατί δεν πας στην αποστολή των ΗΠΑ να τους ρωτήσεις για την υποχώρηση των στρατευμάτων τους από το Αφγανιστάν και τις γυναίκες εκεί, που είναι μόνες;».

«Μα ο Ταρέμι είναι Ιρανός», απάντησε η δημοσιογράφος στον Κεϊρός, που πάντως δεν είναι η πρώτη φορά κατά την οποία ενοχλείται από ερωτήσεις για την κατάσταση στο Ιράν.

Πρόσφατα μάλιστα είχε αποχωρήσει από συνέντευξη Τύπου μετά από ερώτηση για το καθεστώς των γυναικών στη χώρα αυτή, ρωτώντας τον δημοσιογράφο που έκανε την ερώτηση «πόσα πήρες για να με ρωτήσεις κάτι τέτοιο;».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ