Ουαλία – Ιράν 0-2: Φοβερό Ιράν… κατάπιε την Ουαλία και φουλάρει για τους «16»! (vids)

Ουαλία – Ιράν 0-2: Φοβερό Ιράν… κατάπιε την Ουαλία και φουλάρει για τους «16»! (vids)

Το Ιράν πραγματοποίησε συγκλονιστική εμφάνιση και επικράτησε με 2-0 της Ουαλίας «πετώντας» την ουσιαστικά εκτός Μουντιάλ! Και τα δύο γκολ επετεύχθησαν στις καθυστερήσεις, δύο δοκάρια για την ομάδα του Κεϊρός, εκπληκτικός ο Χατζισαφί!

Ένα απολαυστικό Ιράν πήρε ακριβώς αυτό που άξιζε! Τη νίκη! Η ομάδα των Χατζισαφί, Μοχαμάντι και Ανσαριφάρντ επικράτησε με σκορ 2-0 της Ουαλίας για τη 2η αγωνιστική του 2ου ομίλου του Μουντιάλ 2022!

Η ομάδα του Κάρλος Κεϊρός πλέον είναι πολύ κοντά στην πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης, καθώς έφτασε τους 3 βαθμούς, ενώ από 1 έχουν Ουαλία και ΗΠΑ (έχουν έναν αγώνα λιγότερο οι Αμερικανοί καθώς παίζουν στις 21:00 με την Αγγλία).

Μετά την εξάρα από τους Άγγλους οι Ιρανοί αντέδρασαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, πραγματοποιώντας μία συγκλονιστική εμφάνιση κόντρα στην παρέα του Γκάρεθ Μπέιλ!

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Έστω και στο φινάλε κατάφερε να πάρει αυτό που άξιζε το Ιράν. Με τα γκολ των Τσεσμί (90+8′) και Ρεζαεϊάν (90+11′). Νωρίτερα βέβαια είχε προηγηθεί σωρεία χαμένων ευκαιριών για τους παίκτες του Κεϊρός, μεταξύ άλλων και δύο δοκάρια!

Στο 52ο λεπτό οι Αζμούν και Ταρεμί σημάδεψαν το δοκάρι, ενώ ο πρώτος ηττήθηκε από τον Χένεσι σε μία ανεπανάληπτη τριπλή ευκαιρία! Το γκολ ήρθε στο 90+8′. Με ένα υπέροχο σουτ ο Τσεσμί νίκησε τον Γουόρντ κι έγραψε το 1-0, ανοίγοντας τον δρόμο προς τη σπουδαία νίκη. Το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε από τον Ρεζαεϊάν τρία λεπτά αργότερα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ουαλία (Πέιτζ): Χένεσι, Μίφαμ, Ρόντον, Ντέιβις, Ρόμπερτς (57′ Τζόνσον), Γουίλιαμς, Άμπαντου (77′ Άλεν), Ράμσεϊ (87′ Γουόρντ), Μπέιλ, Γουίλσον (Τζέιμς), Μουρ.

Ιράν (Κεϊρός): Χοσεΐνι, Πουραλιγκάντζι, Ρεζαεϊάν, Μοχαμάντι, Γκολιζαντέχ (77′ Τζάχανμπακνς), Χατζισαφί (77′ Τοραμπί), Εζατολάχι (83′ Καρίμι), Νοορολάχι (77′ Τσεσμί), Αζμούν (68′ Ανσαριφάρντ), Ταρεμί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ