Μπέιλ: «Συγγνώμη γι’ αυτή την ήττα – Πολύ δύσκολο να χωνέψεις αυτό το αποτέλεσμα» (vid)

Μπέιλ: «Συγγνώμη γι’ αυτή την ήττα – Πολύ δύσκολο να χωνέψεις αυτό το αποτέλεσμα» (vid)

Σε συνέντευξη του ο Γκάρεθ Μπέιλ μετά την ήττα σοκ της Ουαλίας από το Ιράν μίλησε για την απογοήτευση που επικρατεί στην ομάδα μετά το αποτέλεσμα αυτό αλλά και για τον επερχόμενο «τελικό» με την Αγγλία.

Σοκαριστική ήττα με 2-0 σκορ γνώρισε η Ουαλία από το Ιράν την δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Μουντιάλ, με τις πιθανότητες για πρόκριση στους «16» καλύτερους για τους «Δράκους» να μειώνονται σημαντικά.

Ο Γκάρεθ Μπέιλ μίλησε μετά την οδυνηρή ήττα για την δυσαρέσκεια που επικρατεί στο «στρατόπεδο» της χώρας του ενώ αναφέρθηκε και στον «τελικό» της τρίτης αγωνιστικής απέναντι στην Αγγλία.

Διαβάστε επίσης: Φουλάρει για «16» η Σενεγάλη (1-3, vids)

Αναλυτικά όσα είπε ο Ουαλός: 

Για την ήττα σοκ από το Ιράν: «Δεν υπάρχει κάτι άλλο να πω πέρα από το να ζητήσω συγγνώμη γι’ αυτή την ήττα. Πραγματικά είναι πολύ δύσκολο να χωνέψεις αυτό το αποτέλεσμα»

Για το επερχόμενο ματς ζωής ή θανάτου με την Αγγλία: «Θα δούμε τι θα γίνει. Πρέπει να συνεχίσουμε, να σηκώσουμε κεφάλι. Θα είναι πολύ δύσκολο, το ξέρουμε, αλλά πρέπει να παλέψουμε μέχρι το τέλος και να απολαύσουμε το Παγκόσμιο Κύπελλο».

Για την κόκκινη που δέχτηκε ο Χένεσι: «Δεν μπόρεσα να ξαναδώ την κόκκινη στον τερματοφύλακα, αλλά αυτά είναι πράγματα που συμβαίνουν . Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ανώτεροι και πρέπει να προχωρήσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ