Σκαλόνι: «Ο κόσμος ξέρει χρόνια πως ο Μέσι είναι ο καλύτερος στον κόσμο»

Σκαλόνι: «Ο κόσμος ξέρει χρόνια πως ο Μέσι είναι ο καλύτερος στον κόσμο»

Το εγκώμιο του Λιονέλ Μέσι έπλεξε ο Λιονέλ Σκαλόνι, ενώ τόνισε πως τα ματς θα πρέπει να αντιμετωπίζονται ως αγώνες ποδοσφαίρου και τίποτα περισσότερο.

Η Αργεντινή έκανε αυτό που έπρεπε να για να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης στη φάση των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου επικρατώντας του Μεξικό με σκορ 2-0.

Ο Λιονέλ Σκαλόνι εμφανίστηκε ικανοποιημένος με τον τρόπο που αγωνίστηκαν οι παίκτες του, ενώ έπλεξε και το εγκώμιο του Λιονέλ Μέσι.

Οι δηλώσεις του Λιονέλ Σκαλόνι:

«Γνωρίζαμε ότι το ματς θα ήταν πολύ δύσκολο. Το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καλό, αλλά κάναμε κάποιες προσαρμογές και παίξαμε καλύτερα στη συνέχεια, βρήκαμε τους παίκτες στο κέντρο, κερδίσαμε τις μονομαχίες. Υστερα, ξέρετε τι συνέβη. Το Νο 10 (σ.σ. Μέσι) σκόραρε, είναι αυτό που κάνει καλύτερα.

Κάναμε πολλές οριζόντιες πάσες και αντιμετωπίσαμε καλύτερα το δεύτερο ημίχρονο. Ημασταν πιο επιθετικοί, βελτιωθήκαμε. Δέχθηκα ένα μήνυμα από τον αδελφό μου, που μου έλεγε ότι έκλαιγε, και νομίζω ότι πρέπει να έχουμε λίγο περισσότερη κοινή λογική.

Δεν πιστεύω ότι πρέπει να παίζουμε κάτι περισσότερο από έναν αγώνα ποδοσφαίρου. Πρέπει να κάνουμε τους παίκτες να νιώθουν ότι είναι ένας ποδοσφαιρικός αγώνας, αλλιώς θα είναι πάντα δύσκολο. Υπάρχει μια αίσθηση ανακούφισης, αλλά είναι δύσκολο να κάνουμε τους ανθρώπους να καταλάβουν ότι ο ήλιος θα ανατείλει αύριο, είτε νικήσουμε είτε όχι.

Το ότι ο Μέσι είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο, είναι ένα μήνυμα που όλος ο κόσμος το έχει λάβει εδώ και χρόνια. Ο Μέσι πρέπει να κερδίσει από αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο, οι φίλαθλοι πρέπει να κερδίσουν με το να τον παρακολουθήσουν να παίζει. Εχουμε ακόμη έναν αγώνα να δώσουμε. Μένουμε ταπεινοί και πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά.

Είναι συγκινητικό να βλέπεις αυτά τα αγόρια να παίζουν. Επαιξαν ένα αληθινά δύσκολο αγώνα, απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο, με μία τεράστια ευθύνη στους ώμους τους. Είμαι πολύ περήφανος για όλους τους παίκτες μου. Είναι όπως η κατάκτηση του Κόπα Αμέρικα, η χαρά δεν κρατάει παρά λίγες στιγμές.

Θα είναι δύσκολο να αντιμετωπίσουμε την Πολωνία. Ολες οι ομάδες αλλάζουν τον τρόπο παιχνιδιού τους απέναντί μας, γιατί υπάρχει ο Μέσι και πολλοί ακόμη μεγάλη παίκτες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ