Παίρνει κανονικά μετάλλιο ο Μπενζεμά αν η Γαλλία πάρει το Παγκόσμιο Κύπελλο

Παίρνει κανονικά μετάλλιο ο Μπενζεμά αν η Γαλλία πάρει το Παγκόσμιο Κύπελλο

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στη Γαλλία, ο Καρίμ Μπενζεμά θα παραλάβει κανονικά μετάλλιο στην περίπτωση που οι «τρικολόρ» κατακτήσουν το Μουντιάλ.

Η Γαλλία έχει ξεκινήσει αρκετά καλά στο Παγκόσμιο Κύπελλο, πετυχαίνοντας δύο νίκες στις ισάριθμες αναμετρήσεις της στα γήπεδα του Κατάρ, απέναντι σε Αυστραλία και Δανία.

Οι «τρικολόρ» μπήκαν στο τουρνουά με αρκετές απουσίες και μία από αυτές ήταν ο Καρίμ Μπενζεμά που δεν θα μπορέσει να ενισχύσει τις προσπάθειες των συμπαικτών του μετά τον τραυματισμό που είχε υποστεί από τις αρχές Νοέμβρη και τον κράτησε εκτός.

Πάντως, σύμφωνα με όσα αναφέρει το «RMC» η Γαλλία ήρθε σε επικοινωνία με τη FIFA ρωτώντας την Παγκόσμια Ομοσπονδία για το ποιοι παίκτες θα παραλάβουν μετάλλια εφόσον η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάν φτάσει για δεύτερη συνεχόμενη φορά στην κορυφή του κόσμου.

Η απάντηση της FIFA ήταν πως θα απονείμει συνολικά 26 μετάλλια στους παίκτες (όσοι έχουν δηλωθεί δηλαδή), πράγμα που σημαίνει πως και ο Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος δεν αντικαταστάθηκε ποτέ, και ο Λούκας Ερνάντεζ ππυ τραυματίστηκε αργότερα, θα παραλάβουν κανονικά τα μετάλλιά τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ