Πινέδα: «Κρίμα για το αποτέλεσμα, πάντα περήφανος που εκπροσωπώ το Μεξικό» (pic)

Πινέδα: «Κρίμα για το αποτέλεσμα, πάντα περήφανος που εκπροσωπώ το Μεξικό» (pic)

Απογοητευμένος με τον αποκλεισμό Μεξικού από το Μουντιάλ δήλωσε μέσα από τα social media ο χαφ της ΑΕΚ, Ορμπελίν Πινέδα.

Μπορεί το Μεξικό να τα έδωσε όλα και να έφτασε μια ανάσα από τη μεγάλη ανατροπή και την πρόκριση στα νοκ άουτ του Μουντιάλ, ωστόσο η Πολωνία ήταν αυτή που τελικά «τσέκαρε» το εισιτήριο για τους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

Ο Ορμπελίν Πινέδα ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών της αναμέτρησης με τη Σαουδική Αραβία, καθώς ο χαφ της ΑΕΚ ήταν τρομερός στα 77 λεπτά που αγωνίστηκε, αποδεικνύοντας πως αδικήθηκε σε μεγάλο βαθμό από τον Μαρτίνο που δεν τον χρησιμοποίησε στα δύο πρώτα ματς.

Διαβάστε επίσης: Τους το χρωστούσε η τύχη: Η «μάγκικη» πρόκριση της Σενεγάλης του Σισέ, η απίστευτη ιστορία του 2018 και ο… Χάμες Ροντρίγκες (vids)

Ο μέσος της Ένωσης αναφέρθηκε στον αποκλεισμό και δήλωσε απογοητευμένος, καθώς τόνισε ότι είναι υπερήφανος που εκπροσωπεί την πατρίδα του.

«Θα είμαι πάντα περήφανος που εκπροσωπώ τη χώρα μου, το αγαπημένο μου Μεξικό. Ευχαριστώ τους οπαδούς για όλη την υποστήριξη. Ευχαριστώ την οικογένειά μου που με συνόδευσε σε αυτή την περιπέτεια. Κρίμα για το αποτέλεσμα, πολύ λυπηρό που δεν μπορέσαμε να τους δώσουμε τη χαρά που περίμεναν. Θα συνεχίσω να δίνω ότι έχω», ανέφερε στα social media ο Πινέδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ