Πέπε: «Ο Ρονάλντο είναι η σημαία μας – Δεν αισθάνθηκα ότι φεύγει ο Σάντος»

Πέπε: «Ο Ρονάλντο είναι η σημαία μας – Δεν αισθάνθηκα ότι φεύγει ο Σάντος»

Ο Πέπε, μίλησε κατά την άφιξη των Πορτογάλων ποδοσφαιριστών στη χώρα, μετά τον αποκλεισμό από το Μουντιάλ και αναφέρθηκε στο θέμα της παραμονής ή όχι του Φερνάντο Σάντος στην εθνική αλλά και στον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η αποστολή της εθνικής ομάδας της Πορτογαλίας επέστρεψε στη βάση της, ωστόσο πολλοί από τους διεθνείς επέλεξαν να παραμείνουν στο Κατάρ, μετά τον αποκλεισμό από το Μαρόκο στη φάση των «8» του Μουντιάλ. Ένας από αυτούς που επαναπατρίστηκαν και θέλησε να μιλήσει στους δημοσιογράφους, ήταν ο Πέπε.

Ο αμυντικός της Πόρτο, απέφυγε να αναφερθεί ιδιαίτερα στα ζητήματα που «καίνε» για την ομάδα, το θέμα δηλαδή της παραμονής του Φερνάντο Σάντος στον πάγκο και την ενδεχόμενη αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο από την εθνική.

Διαβάστε επίσης: Ροντινέι: Η πρώτη μεταγραφή και η σημασία του timing

Αναλυτικά όσα είπε ο Πέπε:

Για τον Σάντος:

«Είμαι ποδοσφαιριστής και δεν χρειάζεται να μιλήσω γι’ αυτό. Δεν αισθάνθηκα κάτι τέτοιο και δεν πρόκειται να ακολουθήσω αυτόν το δρόμο».

Για τον Ρονάλντο:

«Ο Κριστιάνο είναι εντάξει. Είναι η σημαία μας. Φτάνει σε όλα τα μέρη του κόσμου, έκανε τη συνεισφορά του και πρέπει να τον ευχαριστήσουμε, όπως όλους τους συμπαίκτες μου που δούλεψαν κι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για την ομάδα».

Για το αν θα συνεχίσει να αγωνίζεται με το εθνόσημο:

«Το πιο σημαντικό πράγμα δεν είναι να πω αν αυτό ήταν το τελευταίο Μουντιάλ μου, αλλά να ευχαριστήσω τους Πορτογάλους για τη στήριξή τους. Μια στήριξη στην εθνική ομάδα που μας έδωσε χαρά, επειδή δώσαμε τα πάντα για να τιμήσουμε τη χώρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ