Μπενζεμά, Πλατινί, Μπλαν και Ζιντάν έριξαν… άκυρο στον Μακρόν

Μπενζεμά, Πλατινί, Μπλαν και Ζιντάν έριξαν… άκυρο στον Μακρόν

Οι Καρίμ Μπενζεμά, Μισέλ Πλατινί, Λοράν Μπλαν και Ζινεντίν Ζιντάν, αρνήθηκαν την πρόταση του Εμανουέλ Μακρόν για να παραβρεθούν στον τελικό του Μουντιάλ, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας.

Η Γαλλία ετοιμάζεται για τον μεγάλο τελικό του Μουντιάλ απέναντι στην Αργεντινή του Λιονέλ Μέσι, με σκοπό να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή για δεύτερη συνεχόμενη φορά. Άπαντες στο γαλλικό στρατόπεδο ανυπομονούν για το αυριανό (18/12) ματς, ωστόσο δεν επικρατεί ο ίδιος ενθουσιασμός, τουλάχιστον όχι έμπρακτα, και εκτός γηπέδου.

Συγκεκριμένα, τέσσερις εμβληματικές μορφές του γαλλικού ποδοσφαίρου, οι Καρίμ Μπενζεμά, Μισέλ Πλατινί, Λοράν Μπλαν και Ζινεντίν Ζιντάν, δεν θα βρεθούν στο μεγάλο ραντεβού, παρά την πρόσκληση που είχαν λάβει, οι τρεις πρώτοι από τον Γάλλο πρόεδρο, Εμανουέλ Μακρόν και ο τελευταίος από την ομοσπονδία της χώρας.

Διαβάστε επίσης: Ο Ολυμπιακός ζει όσα οι άλλοι ονειρεύονται: 99 τίτλοι σε 12 χρόνια – 10 οι Ευρωπαϊκοί

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης, αποφάσισε να μην πάει στο Κατάρ λόγω της κακής του σχέσης με τον Ντεσάμπ, ενώ οι Μισέλ Πλατινί και Λοράν Μπλαν, επίσης αρνήθηκαν να ταξιδέψουν για να παρακολουθήσουν από κοντά τον τελικό. Και η γαλλική ομοσπονδία μοίρασε προσκλήσεις για τον τελικό, με τον Ζινεντίν Ζιντάν να απαντά αρνητικά, αλλά τους Ροζέ Λεμέρ, Σιντνέ Γκοβού και Στιβ Σαβιντάν να δέχονται.

Με το προεδρικό αεροσκάφος από το Παρίσι, θα ταξιδέψουν αύριο (18/12) το πρωί και οι παίκτες που έχασαν την τελευταία στιγμή το τουρνουά, όπως οι Πολ Πογκμπά, Ενγκολό Καντέ, Πρεσνέλ Κιμπεμπέ και Κριστοφέρ Ενκουνκού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ