«Ενός λεπτού σιγή για τον Εμπαπέ που είναι νεκρός»: Τρολάρισμα και ακραίοι χαρακτηρισμοί των Αργεντινών κατά του Γάλλου σταρ (vid)

«Ενός λεπτού σιγή για τον Εμπαπέ που είναι νεκρός»: Τρολάρισμα και ακραίοι χαρακτηρισμοί των Αργεντινών κατά του Γάλλου σταρ (vid)

Ακραίοι χαρακτηρισμοί κατά του Κιλιάν Εμπαπέ στα αποδυτήρια της Αργεντινής, με τους παίκτες του Λιονέλ Μέσι να δίνουν τη δική τους... απάντηση στον Γάλλο σταρ για όσα είχε πει τον περασμένο Μάιο...

Το εκρηκτικό ταπεραμέντο των Αργεντινών είναι γνωστό και είναι λογικό τώρα που η «αλμπισελέστε» κατέκτησε το Μουντιάλ οι πανηγυρισμοί να είναι κάτι παραπάνω από έξαλλοι. Από τους ποδοσφαιριστές μέχρι και τον τελευταίο πολίτη της χώρας.

Η… τρέλα περίσσευε στα αποδυτήρια μετά το φινάλε του τελικού και την απονομή του τροπαίου, με τους παίκτες του Λιονέλ Σκαλόνι, ωστόσο, να το παρακάνουν με τους πανηγυρισμούς τους και να ξεπερνούν τα όρια.

Οι Αργεντινοί τα… έβαλαν με τον Κιλιάν Εμπαπέ, τον οποίο χαρακτήρισαν… νεκρό, ενώ τρόλαραν τον Γάλλο σταρ κρατώντας ενός λεπτού σιγή ως «απάντηση» για τα όσα είχε πει τον περασμένο Μάιο για το ποδόσφαιρο της Λατινικής Αμερικής.

Συγκεκριμένα, οι παίκτες του Σκαλόνι άρχισαν να φωνάζουν «Ενός λεπτού σιγή», με τον Εμιλιάνο Μαρτίνες σε εκείνο το σημείο να προσθέτει: «Για τον Εμπαπέ, που είναι νεκρός». Τι είχε πει ο Εμπαπέ τον Μάιο του 2022; «Το ποδόσφαιρο της Νότιας Αμερικής δεν είναι τόσο προχωρημένο, όσο αυτό της Ευρώπης». Ό,τι και να είχε πει πάντως ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν, η αντίδραση των Αργεντινών (έστω και αν ήταν πάνω στην… τρέλα τους) ήταν ακραία…

Δείτε το σχετικό βίντεο από τα αποδυτήρια της Αργεντινής:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ