Ο Αγκουέρο κέρδισε 8.000 ευρώ στο στοίχημα λόγω… Μέσι

Ο Αγκουέρο κέρδισε 8.000 ευρώ στο στοίχημα λόγω… Μέσι

Ο Αγκουέρο πόνταρε ότι ότι Μέσι θα είναι ο κορυφαίος του Μουντιάλ και κέρδισε

Ο Σέρχιο Αγουέρο στοιχημάτισε πως ο Λιονέλ Μέσι θα αναδειχτεί κορυφαίος του Μουντιάλ και θα κατακτήσει το τρόπαιο και κέρδισε περίπου 8.000 ευρώ.

Τρεις ημέρες πριν την πρώτη σέντρα στο Κατάρ ο Αγουέρο πόνταρε 1.001,81 δολάρια πως ο φίλος και άλλοτε συμπαίκτης του θα σαρώσει στη διοργάνωση. Η απόδοση του στοιχήματος ήταν 8,5 και τελικά έβαλε στην τσέπη του 8.264,94 δολάρια.

Σε όλη τη διάρκεια του Μουντιάλ ο Αγουέρο βρισκόταν κοντά στην αποστολή της Αργεντινής, ενώ συμμετείχε και σε κάποιες προπονήσεις. Πριν από τον τελικό αποφασίστηκε να γίνει συγκάτοικος με τον Μέσι, με τον οποίον μοιράζονταν το ίδιο δωμάτιο όταν αγωνίζονταν και οι δύο στην Αλμπισελέστε. Οι δύο παίκτες γνωρίζονται από παιδιά και έχουν κατακτήσει μαζί το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς του Πεκίνου, το 2008 και πέρυσι το Κόπα Αμέρικα.

Μετά την αποχώρηση του Αγουέρο από την ενεργό δράση λόγω προβλήματος στην καρδιά ο Μέσι δεν τον αντικατέστησε και στο Κατάρ ήταν ο μοναδικός παίκτης που έμενε μόνος για να μπορεί να ηρεμεί και να αυτοσυγκεντρώνεται.

Η ομοσπονδία της Αργεντινής για να τιμήσει τον Αγουέρο του είχε εξασφαλίσει ειδική άδεια ώστε να συμμετάσχει ως μέλος της αποστολής της Αλμπισελέστε στον τελικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ