Απολογήθηκε ο Φόντεν : «Πήρα μια πολύ κακή απόφαση, συγνώμη σε όλους»

Απολογήθηκε ο Φόντεν : «Πήρα μια πολύ κακή απόφαση, συγνώμη σε όλους»

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι απολογήθηκε για την κίνηση του, μαζί με τον Μέισον Γκρίνγκουντ να καλέσουν κορίτσια στο δωμάτιό τους, με αποτέλεσμα να σπάσουν τα πρωτόκολλα υγείας για τον κορωνοϊό.

Φιλ Φόντεν και Μέισον Γκρίνγουντ υπέπεσαν σε διπλό παράπτωμα, καλώντας κορίτσια στο δωμάτιό τους στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η αποστολή της εθνικής Αγγλίας, στο Ρέικιαβικ, πριν τον εκτός έδρας αγώνα της με την Ισλανδία, για την πρεμιέρα των υποχρεώσεών του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στον 2ο όμιλο της League A για το Νations League.

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα με τη Δανία, δήλωσε ότι οι δυο προαναφερθέντες θα επιστρέψουν στην Αγγλία καθώς παραβίασαν και το υγειονομικό πρωτόκολλο εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Πλέον, ο Φιλ Φόντεν με ανάρτηση στο προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, απολογήθηκε για την κίνηση του τονίζοντας: «Θέλω να απολογηθώ πλήρως για το περιστατικό που έγινε στην Ισλανδία. Θέλω να ζητήσω συγνώμη απο τον Σάουθγκεϊτ, όλους τους συμπαίκτες μου, την ομάδα μου και την οικογένειά μου. Είμαι νέος παίκτης, όμως γνωρίζω τις ευθύνες που έχω ως ποδοσφαιριστής που εκπροσωπεί την εθνική και τη Σίτι. Πήρα μια πολύ κακή απόφαση και αυτή η συμπεριφορά δεν συνάδει με αυτά που περιμένει ο κόσμος από εμένα»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ