Εμπαπέ: «Στην εθνική έχω περισσότερη ελευθερία απ’ ότι στην Παρί»

Εμπαπέ: «Στην εθνική έχω περισσότερη ελευθερία απ’ ότι στην Παρί»

Αιχμές για τη Παρί Σεν Ζερμέν άφησε ο Κιλιάν Εμπαπέ, καθώς μετά τη νίκη της Γαλλίας επί της Δανίας με 2-0 δήλωσε πως στην εθνική έχει περισσότερη ελευθερία.

Με τον Κιλιάν Εμπαπέ να σκοράρει το ένα από τα δύο τέρματα, η Γαλλία χθες βράδυ (22/9), νίκησε 2-0 την Αυστρία, κάνοντας την πρώτη της νίκη στον πρώτο όμιλο της League A, του Nations League.

Μετά τη λήξη του αγώνα, ο 23χρονος επιθετικός παραχώρησε συνέντευξη στη μικτή ζώνη, λέγοντας χαρακτηριστικά πως στην εθνική Γαλλίας έχει περισσότερη ελευθερία, απ’  ότι στην Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ αναφέρθηκε και στα δικαιώματα της εικόνας του.

Διαβάστε επίσης: Νέο «χτύπημα» στο Μουντιάλ του Κατάρ: «Δεν ασχολούμαστε με αυτό το αυταρχικό κράτος» (pic)

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Παίζω διαφορετικά με τη Γαλλία. Μου ζητούν να κάνω διαφορετικά πράγματα εδώ από ό,τι στην Παρί. Εδώ έχω πολύ περισσότερη ελευθερία. Ο προπονητής ξέρει ότι έχουμε τον Ζιρού ως 9 που φτιάχνει τις άμυνες και μπορώ να παίζω περισσότερο στην περιοχή. Στην Παρί είναι διαφορετικά, αυτό δεν υπάρχει. Μου ζητούν να παίξω σέντερ και είναι διαφορετικά».

«Είμαι ευχαριστημένος με τις συμφωνίες για τα δικαιώματα εικόνας. Δεν ήμουν εγώ που πρότεινα τις συμφωνίες. Δεν με πειράζει να είμαι στο επίκεντρο της προσοχής αν είναι καλό για τους συμπαίκτες μου. Η κριτική δεν θα αλλάξει τον τρόπο που παίζω και ζω. Αν είναι καλό για την ομάδα, δεν με νοιάζει. Νομίζω ότι όλη η ομάδα είναι χαρούμενη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ