Πολωνία – Πορτογαλία 2-3

Πολωνία – Πορτογαλία 2-3

Η Πορτογαλία σε ένα χορταστικό ματς επικράτησε εκτός έδρας της Πολωνίας με 3-2 και έφτασε τους 6 βαθμούς στον 3ο όμιλο του Group A του Nations League.

Εντυπωσιακή νίκη πέτυχε η Πορτογαλία μέσα στην έδρα της Πολωνίας με σκορ 3-2 και απέκτησε τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης στον 3ο όμιλο του Group A του Nations League. Σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Αντρέ Σίλβα, ο Μπερνάρντο Σίλβα και ο Καμίλ Γκλικ με αυτογκόλ, ενώ για τους γηπεδούχους σκόραραν ο Κρίστοφ Πιάτεκ και ο Γιακούμπ Μπλαστσικόφσκι.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και έλεγξαν τον ρυθμό στο ξεκίνημα, με την ανωτερότητα τους να καρποφορεί στο 18ο λεπτό με τον Κρίστοφ Πιάτεκ να βάζει τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ. Όσο τα λεπτά περνούσαν οι φιλοξενούμενοι ισορροπούσαν το παιχνίδι και ήταν η ομάδα που είχε την κατοχή και τον έλεγχο ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης. Ένα λεπτό μετά το ημίωρο του παιχνιδιού ο Αντρέ Σίλβα ισοφάρισε φέρνοντας και πάλι το ματς στα ίσα. Σαν να μην έφτανε αυτό για τους Πολωνούς, ο Καμίλ Γκλικ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του δύο λεπτά πριν εκπνεύσει το ημίχρονο.

Οι Πορτογάλοι ξεκίνησαν δυναμικά και το δεύτερο ημίχρονο και πήραν προβάδισμα δύο γκολ με τον Μπερνάρντο Σίλβα να κάνει το 3-1. Οι γηπεδούχοι με γκολ του Μπλαστσικόφσκι στο 77′ έδωσαν νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι, αλλά μέχρι εκεί. Οι Πορτογάλοι διατήρησαν το 3-2 μέχρι το φινάλε και πήραν ένα σημαντικό «τρίποντο» στον δρόμο για την πρόκριση από τον 3ο όμιλο.

Μετά και το σημερινό αποτέλεσμα οι Πορτογάλοι έφτασαν τους 6 βαθμούς ενώ Πολωνία και Ιταλία έχουν από έναν βαθμό.

Οι συνθέσεις των ομάδων

 Πολωνία (Γέρζι Μπρζέτσεκ): Φαμπιάνσκι, Γέντρεϊτσικ, Γκλικ, Μπερεζίνσκι (46′ Κετζιόρα), Μπέντναρεκ, Κλιχ (63′ Μπλαζικόβσκι), Κριχόβιακ, Ζιενλίνσκι, Κουρζάβα (64′ Γκροζίτσκι), Λεβαντόβσκι, Πιάτεκ.

Πορτογαλία (Φερνάντο Σάντος): Ρουί Πατρίσιο, Πέπε, Μάριο Ρουί, Ζοάο Κανσέλο, Ρουμπέν Ντίας, Πίζι (75′ Ρενάτο Σάντσες), Γουίλιαμ Καρβάλιο, Ρούμπεν Νέβες, Ράφα Σίλβα (85′ Ντανίλο Περέιρα), Μπερνάρντο Σίλβα (90′ Μπρούνο Φερνάντες), Αντρέ Σίλβα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ