Επέστρεψε σπασμένο το τρόπαιο του Λιγκ Καπ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Επέστρεψε σπασμένο το τρόπαιο του Λιγκ Καπ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Με ζημιές και χωρίς τη βάση του επέστρεψαν οι ιθύνοντες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το τρόπαιο του περσινού Λιγκ Καπ!

Μία απίθανη ιστορία αποκαλύφθηκε από τα αγγλικά ΜΜΕ, αναφορικά με το μοναδικό τρόπαιο που κατέκτησε την περσινή σεζόν η Μάντεστερ Γιουνάιτεντ. Οι Κόκκινοι Διάβολοι σήκωσαν το Λιγκ Καπ του 2017, επικρατώντας με 3-2 της Σαουθάμπτον, πανηγύρισαν στο Γουέμπλεϊ, έκαναν τον γύρο του θριάμβου και το (γνήσιο) τρόπαιο πήρε θέση στο μουσείο του συλλόγου για έναν χρόνο.

Πριν από λίγες ημέρες, λοιπόν, οι άνθρωποι της αγγλικής Football League, πήγαν στο Μουσείο της Γιουνάιτεντ για να πάρουν πίσω το τρόπαιο, καθώς σε λίγο καιρό θα πρέπει να γίνει απονομή στον νέο κάτοχο. Αλλά με έκπληξη διαπίστωσαν ότι το κύπελλο είχε σχεδόν καταστραφεί. Με τη βάση του να έχει χαθεί και κανείς από τον σύλλογο να μην μπορεί να δώσει πειστική εξήγηση για τον λόγο πού, πότε και από ποιον συνέβη αυτό!

Οπως σημειώθηκε από ανώνυμη πηγή της Football League: «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η βάση του τροπαίου του Λιγκ Καπ έχει χαθεί. Τα τρόπαια παθαίνουν ζημιές κάποιες φορές κατά τους πανηγυρισμούς, αλλά είναι η πρώτη φορά που θυμόμαστε να συμβαίνει κάτι τέτοιο! Δεν ξέρουμε πού μπορεί να βρίσκεται η βάση ή τι συνέβη, αλλά η Γιουνάιτεντ δεν το είχε όταν πήγαμε να το πάρουμε».

Πάντως αυτό δεν είναι το χειρότερο που έχει συμβεί με τρόπαιο. Δεν είναι δα και σαν αυτό που έκανε ο Σέρχιο Ράμος πριν λίγα χρόνια, όταν έριξε το τρόπαιο του πρωταθλήματος Ισπανίας από το διώροφο πούλμαν, με αποτέλεσμα να πέσει ακριβώς στις ρόδες του!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ