Μπιέλσα : «Δεν έχουμε ειδικό σχέδιο για την αντιμετώπιση του Βάρντι»

Μπιέλσα : «Δεν έχουμε ειδικό σχέδιο για την αντιμετώπιση του Βάρντι»

Ο προπονητής της Λιντς, Μαρσέλο Μπιέλσα αποκάλυψε σε δηλώσεις του πως η ομάδα του δεν έχει καταστρώσει κάποιο σχέδιο για να αντιμετωπίσει τον Τζέιμι Βάρντι.

Λάτρης του ομαδικού πνεύματος και της συνολικής προσπάθειας, ο Μαρσέλο Μπιέλσα, επεσήμανε ότι δεν έχει καταστρώσει κάποιο ειδικό σχέδιο για τον περιορισμό του Τζέιμι Βάρντι. Η «νεοφώτιστη» Λιντς του Αργεντινού τεχνικού, υποδέχεται τη Δευτέρα (2/11, 22:00) τις «Αλεπούδες», μία εκ των αντιπάλων της ΑΕΚ στο Europa League.

«Η Λέστερ, είναι μια ομάδα που διαχειρίζεται τη μπάλα καλά και έχει το πνεύμα να επιτεθεί. Ο Βάρντι, είναι ένας πολύ καλός παίκτης που σκοράρει πολλά γκολ και είναι πολύ γρήγορος», σχολίασε ο Μπιέλσα και πρόσθεσε:

«Φυσικά, λαμβάνουμε υπόψη όλα τα χαρακτηριστικά των επιθετικών των αντιπάλων, αλλά δεν θα υπάρξει καμία ιδιαίτερη αλλαγή σε αυτό. Είναι μια ομάδα που παίζει το ίδιο στυλ ποδοσφαίρου εδώ και αρκετό καιρό τώρα.

Όλες οι ομάδες στην Premier League, βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο και παρουσιάζουν παρόμοιες προκλήσεις. Υπάρχουν μερικές ομάδες που είναι πάνω από τις υπόλοιπες, αλλά οι υπόλοιπες γενικά, είναι όλες δύσκολο να αντιμετωπιστούν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ