Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Κοντά στην απόκτηση του Τρίπιερ (vid)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Κοντά στην απόκτηση του Τρίπιερ (vid)

Μια ανάσα από την απόκτηση του ακραίου μπακ Κιέραν Τρίπιερ βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σύμφωνα με δημοσιεύματα των Άγγλων.

Μπορεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να δείχνει πλήρης όσον αφορά τους ακραίους οπισθοφύλακες, όμως σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Κιέραν Τρίπιερ.

Μάλιστα, πληροφορίες λένε πως η οικογένεια του παίκτη τον πιέζει προκειμένου να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή του στους«Κόκκινους Διαβόλους» και να επιστρέψει στο Νησί, ενώ η ίδια η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν δείχνει διατεθειμένη να τον κρατήσει στο ρόστερ της.

Ο 3οχρονος δεξιός μπακ πραγματοποίησε ένα σπουδαίο τουρνουά στο περασμένο Euro, όντας ένας εκ των διακριθέντων ποδοσφαιριστών της εθνικής Αγγλίας η οποία έφτασε μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης και αγωνιζόμενος σε 5 παιχνίδια ενώ είχε 81% ποσοστό επιτυχημένων μεταβιβάσεων.

Την τετραετία 2015-19, έπαιξε 114 ματς με τη φανέλα της Τότεναμ σημειώνοντας 2 γκολ και μοιράζοντας 24 ασίστ και στη συνέχεια μετακόμισε στη Μαδρίτη για λογαριασμό των «ροχιμπλάνκος» με τους οποίους πανηγύρισε το πρωτάθλημα Ισπανίας την φετινή σεζόν. Σε αυτά τα δύο χρόνια στην ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε, σημείωσε 68 συμμετοχές και 11 ασίστ.

Αν επιτευχθεί η απόκτησή του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θα αποτελέσει μια χρήσιμη μονάδα στα χέρια του Σόλσκιερ, καθώς μπορεί να παίξει τόσο στην δεξιά όσο και στην αριστερή πλευρά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ