Ο Ρονάλντο ευχαρίστησε τον Καβάνι που του έδωσε το νούμερο «7»

Ο Ρονάλντο ευχαρίστησε τον Καβάνι που του έδωσε το νούμερο «7»

Ο Έντισον Καβάνι παρέδωσε στον Κριστιάνο Ρονάλντο τη φανέλα με το νούμερο «7» και ο Πορτογάλος δεν παρέλειψε να τον ευχαριστήσει για αυτή τη χειρονομία

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποτελεί και επίσημα ξανά παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εδώ και λίγες μέρες προκαλώντας αίσθηση στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα.

Αυτό που έκανε πολλούς να αναρωτιούνται, ήταν το ποιο νούμερο θα φορούσε στη φανέλα του ο Πορτογάλος σταρ αφού το πολυαγαπημένο του «7» ήταν κατειλημμένο από τον Έντισον Καβάνι ενώ δεν ήταν σίγουρο αν η Premier League επέτρεπε την αλλαγή αριθμού για κάποιον ποδοσφαιριστή που έχει ήδη αγωνιστεί.

Παρόλα αυτά, η έγκριση δόθηκε από την διοργανώτρια αρχή και απέμενε η συγκατάθεση του Καβάνι.

Εν τέλει, ο Ουρουγουανός επιθετικός «θυσίασε» τον μέχρι πρότινος αριθμό του για χάρη του Ρονάλντο με τον ίδιο να επιλέγει το «21» που φορά στην εθνική του ομάδα και το οποίο έμεινε «ορφανό» από τον Ντάνιελ Τζέιμς που αποχώρησε για τη Λιντς.

Η κίνηση αυτή γνώρισε την αποθέωση από τους φίλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά και από τον Κριστιάνο ο οποίος δεν παρέλειψε να του δείξει την ευγνωμοσύνη του και να τον ευχαριστήσει.

«Δεν ήμουν σίγουρος για το αν θα μπορούσα να φορέσω ξανά τη φανέλα με το Νο. 7. Οπότε θα ήθελα να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Έντι για αυτή την εκπληκτική χειρονομία», ήταν τα λόγια του «CR7» για τον Καβάνι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ