Ντίνι – «Αν δω τον Ρονάλντο να τρώει σκ@τ@ αλόγου θα το κάνω κι εγώ»

Ντίνι – «Αν δω τον Ρονάλντο να τρώει σκ@τ@ αλόγου θα το κάνω κι εγώ»

Ο Τρόι Ντίνι είναι θαυμαστής τόσο των ικανοτήτων όσο και του κορμιού του Κριστιάνο Ρονάλντο, δείχνοντας το με τον πέον γλαφυρό τρόπο δε δηλώσεις του στη «Sun».

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκέφτεται μόνο το ποδόσφαιρο σε ό,τι κι αν κάνει, ακόμα και στη διατροφή, με τον ίδιο να είναι «εχθρός των γλυκών». Ο Τρόι Ντίνι δεν έκρυψε ότι ζηλεύει το κορμί του Πορτογάλου και ανέφερε ότι θα έκανε τα πάντα για να το αποκτήσει.

Ενδεικτικό του πόσο δέος προκαλεί στον επιθετικό της Μπέρμινγκχαμ είναι η προθυμία του να… φάει σκ@τ@ αλόγου, αν δει το νούμερο 7 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να το κάνει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αν ήμουν στα ίδια αποδυτήρια με τον Ρονάλντο, θα έκανα ό,τι έκανε. Στην πραγματικότητα, αν ο Ρονάλντο έτρωγε σκ@τ@ αλόγου, τότε θα το έκανα κι εγώ. Πρόσφατα είδαμε τους κοιλιακούς του όταν σκόραρε με την εθνική του ομάδα κόντρα στην Ιρλανδία. Ολοι ζηλέψαμε το six-pack του.

Θέλω να πω, ως επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, δεν είμαστε σε κακή φυσική κατάσταση, αλλά οι κοιλιακοί του Ρονάλντο είναι κάτι άλλο. Αν ο Ρονάλντο προπονείται στις 8 το πρωί, εγώ θα είμαι στην προπόνηση στις 8 το πρωί. Αν έφευγε στις 7 το απόγευμα, θα έφευγα κι εγώ στις 7 το απόγευμα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ