Ο Σάρι θέλει να πάρει τον Ιγκουαΐν στην Τσέλσι

Ο Σάρι θέλει να πάρει τον Ιγκουαΐν στην Τσέλσι

Η πρόσληψη του Μαουρίτσιο Σάρι από την Τσέλσι δεν θεωρείται δεδομένη στην Αγγλία, ωστόσο ο 69χρονος φέρεται να έχει στο μυαλό του ήδη έναν πρωτοκλασάτο επιθετικό, τον οποίο θα προτείνει για μεταγραφή.

Ο Μαουρίτσιο Σάρι είναι το φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Τσέλσι, καθώς ο Αντόνιο Κόντε βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από τους Κυπελλούχους Αγγλίας. Βέβαια, την Παρασκευή (25/05) οι «μπλε» παρουσιάζονταν να έχουν δεύτερες σκέψεις για την περίπτωση του 69χρονου προπονητή.

Παρά το αυτό, ο πρώην τεχνικός της Νάπολι φέρεται να έχει στο μυαλό του ήδη έναν πρωτοκλασάτο επιθετικό, τον οποίο θα προτείνει για μεταγραφή εφόσον προσληφθεί, με δεδομένη και τη διαφαινόμενη αποχώρηση του Άλβαρο Μοράτα.

Ο λόγος για τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν, που σύμφωνα με το σημερινό (26/05) πρωτοσέλιδο της «Tuttosport», είναι ο εκλεκτός του Σάρι. Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί και στους «παρτονοπέι» τη σεζόν 2015 – 2016, κατά την οποία ο Αργεντινός φορ είχε σημειώσει 36 γκολ σε 35 εμφανίσεις στη Serie A.

Μάλιστα, το γεγονός ότι η Γιουβέντους ενδιαφέρεται για τον Μοράτα διευκολύνει το εν λόγω σενάριο. Παράλληλα, οι Πιοτρ Ζιελίνσκι, Ζορζίνιο, Ραούλ Αλμπιόλ, Καλιντού Κουλιμπαλί και Ελσέιντ Χισάι της Νάπολι ενδέχεται να προταθούν επίσης από τον Σάρι στη διοίκηση των Λονδρέζων, σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ