Liverpool Echo : «Ιδανικός ο Σίλβα για την Έβερτον»

Liverpool Echo : «Ιδανικός ο Σίλβα για την Έβερτον»

Η αγγλική εφημερίδα Liverpool echo αποθέωσε τον Μάρκο Σίλβα και τονίζει πως είναι ο ιδανικός για ν' αναλάβει τον πάγκο της Έβερτον

Ο προπονητής της Γουότφορντ, Μάρκο Σίλβα, παραμένει ο βασικός στόχος της Έβερτον για τον πάγκο της ομάδας και τα «ζαχαρωτά» προσπαθούν να κλείσουν συμφωνία με τις «σφήκες».

Μάλιστα οι πληροφορίες απ’ την Αγγλία αναφέρουν ότι η διοίκηση της Έβερτον έκανε νέα βελτιωμένη πρόταση στη Γουότφορντ, ύψους 12 εκ. ευρώ, προκειμένου να μετακομίσει ο Πορτογάλος τεχνικός στο «Γκούντισον Παρκ».

Οι διοικούντες την Έβερτον περιμένουν πλέον την απάντηση της Γουότφορντ και αισιοδοξούν πως αυτή τη φορά θα επιτευχθεί συμφωνία μεταξύ των δύο συλλόγων.

Μεγάλο αφιέρωμα της Liverpool echo

Ο Μάρκο Σίλβα είναι στον «αφρό» της επικαιρότητας για την Έβερτον και πρέπει να σημειωθεί ότι η εφημερίδα Liverpool echo (που εδρεύει στο μεγάλο λιμάνι) φιλοξενεί σήμερα εκτενές αφιέρωμα στον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού.

Η αγγλική εφημερίδα κάνει μια ιστορική αναδρομή στην καριέρα του Πορτογάλου κόουτς και στέκεται ιδιαίτερα στη χρονιά που κάθισε στον πάγκο του Ολυμπιακού.

«Ο Σίλβα έφυγε απ’ τη Σπόρτινγκ αλλά δεν έμεινε καιρό χωρίς δουλειά. Συμφώνησε αμέσως με τον Ολυμπιακό και πέτυχε ρεκόρ με την ελληνική ομάδα. Μάλιστα κατάφερε να πετύχει και μια σημαντική εκτός έδρας νίκη απέναντι στην Άρσεναλ με 3-2», ανέφερε χαρακτηριστικά η εφημερίδα.

Στο σχετικό αφιέρωμα γίνεται επίσης λόγος για τα όσα κολακευτικά έχει πει ο Ζοσέ Μουρίνιο για τον συμπατριώτη του. «Ο Ολυμπιακός παίζει με την Άρσεναλ κι έχει προπονητή ένα φίλο μου. Θα είναι ιδανικό να κερδίσει, θα πρόκειται για σημαντική επιτυχία» είχε δηλώσει ο Μουρίνιο, λίγες μέρες πριν το παιχνίδι στο Emirates.

«Είναι ο ιδανικός για την Έβερτον»

Χρήζει επίσης ιδιαίτερης μνείας η άποψη του δημοσιογράφου, Άλεξ Κεμπλ, ο οποίος χαρακτήρισε τον Μάρκο Σίλβα, ιδανικό προπονητή για την Έβερτον. «Έχει κάνει σπουδαία δουλειά τόσο με τη Χαλ όσο και με τη Γουότφορντ, το ρόστερ της οποίας δεν είναι τόσο δυνατό. Κι όμως είναι ένας προπονητής που έχει καταφέρει να πάρει το 100% των παικτών του. Νομίζω πως είναι η ιδανική επιλογή για την Έβερτον» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κεμπλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ