Σε σύγχρονο «γεφύρι της Άρτας» μετατρέπεται το νέο γήπεδο της Τότεναμ (pics)

Σε σύγχρονο «γεφύρι της Άρτας» μετατρέπεται το νέο γήπεδο της Τότεναμ (pics)

Ένα νέο πρόβλημα στα έργα κατασκευής του νέου γηπέδου της Τότεναμ, στέλνει την ημερομηνία παράδοσης πολύ αργότερα από το σχεδιασμένο, προκαλώντας την οργή των οπαδών της ομάδας

«Ολημερίς το χτίζανε, το βράδυ γκρεμιζόταν…». Η φράση αυτή πλέον ταιριάζει «γάντι» και στην κατασκευή του νέου γηπέδου της Τότεναμ. Το τελευταίο πρόβλημα στα έργα του γηπέδου, ήταν μια πλημμύρα που προέκυψε από το σπάσιμο ενός αγωγού, μετά από απροσεξία ενός εργάτη.

Ας το πάρουμε όμως από την αρχή. Οι αισιόδοξες προβλέψεις στο ξεκίνημα των έργων μιλούσαν για παράδοση στις αρχές Αυγούστου, έτσι ώστε η Τότεναμ να έμπαινε από το ξεκίνημα της νέα Πρέμιερ Λιγκ στο νεόδμητο γήπεδο της. Κάποια μικροπροβλήματα όμως έστειλαν την ημερομηνία παράδοσης περίπου στα μέσα Αυγούστου, χωρίς ωστόσο να προβληματιστεί κάποιος, καθώς το χρονοδιάγραμμα δεν ξέφευγε και πολύ.

Στις 27 Ιουνίου όμως υπήρξε ένα νέο κι αυτή τη φορά μεγάλο σφάλμα, από την κατασκευάστρια εταιρία, με αποτέλεσμα να ξηλωθούν 15.000 καθίσματα λόγω αστοχίας υλικού που θα επηρέαζε την ανθεκτικότητα τους. Ο πρόεδρος του Λονδρέζικου κλαμπ, Ντάνιελ Λέβι, ήταν ιδιαίτερα δυσαρεστημένος με τη νέα καθυστέρηση, καθώς πλέον η είσοδος της Τότεναμ αναβαλλόταν για τον Σεπτέμβρη. Κι όλα αυτά για ένα κτίσμα το οποίο στοίχισε 1 δις λίρες Αγγλίας!

Το τελευταίο πρόβλημα όμως δεν είναι απλώς ότι καθυστερεί την παράδοση του έργου. Το νερό από τον σπασμένο αγωγό έτρεχε για περίπου 45 λεπτά με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν κυριολεκτικά δύο πατώματα στο συγκεκριμένο κομμάτι της κερκίδας. Αλλά δεν ήταν μόνο η πλημμύρα…

Τα νερά ήρθαν σε επαφή με ηλεκτρικούς πίνακες και καλώδια, με τους ειδικούς να μην έχουν κάνει ακόμη εκτίμηση της ζημιάς. Το μέγεθος της ζημιάς μάλιστα είναι τέτοιο ώστε η διοίκηση της ομάδας, να μην εγγυάται ότι το γήπεδο θα είναι έτοιμο τον Νοέμβριο.

Όπως ήταν λογικό οι οπαδοί της ομάδας που έχουν ήδη αγοράσει διαρκείας για το νέο γήπεδο, ήταν εξοργισμένοι, ενώ υπήρχαν κάποιοι που ζήτησαν και τα λεφτά τους πίσω. Η διοίκηση των «πετεινών» προσπαθεί να καθησυχάσει τον κόσμο, ενώ στράφηκε και κατά της Αγγλικής «Sun» για το γεγονός ότι μεγαλοποιεί τα πράγματα. Η εικόνες όμως μιλούν από μόνες τους και οι καθυστερήσεις έχουν προκαλέσει ποικίλα σχόλια στον Βρετανικό τύπο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ