Νταβίντ Σίλβα : «Δεν κοιμόμουν και δεν έτρωγα με το πρόβλημα του γιου μου»

Νταβίντ Σίλβα : «Δεν κοιμόμουν και δεν έτρωγα με το πρόβλημα του γιου μου»

Ο Νταβίδ Σίλβα μίλησε για το πως βίωσε στην καθημερινότητά του την περιπέτεια της υγείας του γιου του τονίζοντας ότι το ποδόσφαιρο τον βοήθησε να φανεί δυνατός.

Ο Νταβίντ Σίλβα πέρασε μια μεγάλη περιπέτεια την περασμένη σεζόν καθώς ο γιος του, Ματέο γεννήθηκε πρόωρα και κινδύνευσε η ζωή του. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά για το μωράκι, το οποίο είναι πλέον υγιέστατο.

Ο Νταβίδ Σίλβα μίλησε για άλλη μια φορά για ό,τι βίωσε στο BBC και περιέγραψε τη δύσκολη καθημερινότητα που ζούσε όταν το παιδί του βρισκόταν στο νοσοκομείο.

«Ήταν πολύ δύσκολα. Ήταν σκληρό για αυτόν να είναι στο νοσοκομείο τόσο καιρό. Ήταν στην Ισπανία και εγώ έπρεπε να ταξιδεύω πολύ, συνεπώς ήταν δύσκολο να προπονούμαι. Δεν κοιμόμουν πολύ. Δεν έτρωγα καλά, αλλά ευτυχώς η ομάδα τα πήγαινε πολύ καλά και με βοήθησε πολύ», ανέφερε ο Σίλβα.

Παράλληλα ο άσος της Σίτι αναφέρθηκε και στον τρόπο με τον οποίο το ποδόσφαιρο τον βοήθησε να φανεί δυνατός και να αντιμετωπίσει αυτή τη δοκιμασία.
«Τη μόνη στιγμή που το έβγαζα από το μυαλό μου ήταν όταν αγωνιζόμουν. Μόλις το ματς τελείωνε τα σκεφτόμουν ξανά όλα. Ήταν μια απόδραση. Το ποδόσφαιρο είναι αυτό που αγαπάμε και μας διασκεδάζει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ