Φαβορί για την απόκτηση του Ραμπιό η Σίτι

Φαβορί για την απόκτηση του Ραμπιό η Σίτι

Τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του Αντριέν Ραμπιό έχει η Μάντσεστερ Σίτι, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν αγγλικά δημοσιεύματα.

Φαβορί για την απόκτηση του Αντριέν Ραμπιό παρουσιάζεται η Μάντσεστερ Σίτι,σύμφωνα με δημοσίευμα της Metro.

Το συμβόλαιο του 23χρονου μέσου λήγει το επόμενο καλοκαίρι και από οτι φαίνεται μέχρι στιγμής η πλευρά του Γάλλου ποδοσφαιριστή δεν επιθυμεί να ανανεώσει με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Αυτό θέλει να εκμεταλλευτεί και η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, που σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα, θα κινηθεί για τον παίκτη της πρωταθλήτριας Γαλλίας τον Ιανουαρίο υπογράφοντας με τον παίκτη προ συμφωνικό για το επόμενο καλοκαίρι.

Πάντως, ο ποδοσφαιριστής των Παριζιάνων έχει βρεθεί και στο μεταγραφικό στόχαστρο και άλλων ευρωπαϊκών συλλόγων,με τις Μπαρτσελόνα, Μίλαν και Γιουβέντους να έχουν εκφράσει ανοικτά το ενδιαφέρον τους για τον παίκτη. Ωστόσο, σε αυτή τη χρονική περίοδο η πρωταθλήτρια Αγγλίας έχει το πάνω χέρι από τις υπόλοιπες ομάδες.

Άξιο αναφοράς είναι ότι ο Αντριέν Ραμπιό είχε περάσει από τις ακαδημίες της Μάντσεστερ Σίτι σε ηλικία 14 ετών, και μάλλον θα θέλει να επιστρέψει στην Αγγλία για λογαριασμό των «πολιτών».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ