Μπόρνμουθ – Λίβερπουλ 0-4

Μπόρνμουθ – Λίβερπουλ 0-4

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Μοχάμεντ Σαλάχ, ο οποίος πέτυχε τρία γκολ η Λίβερπουλ επικράτησε της Μπόρνμουθ εκτός έδρας με 4-0 και ανέβηκε προσωρινά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Χωρίς να ανεβάσει ιδιαίτερα στροφές, η Λίβερπουλ έκανε το καθήκον της και επικράτησε της Μπόρνμουθ με και περιμένει πλέον το ντέρμπι της Τσέλσι με την Μάντσεστερ Σίτι. Ξαναβρήκε τον περσινό του καλό εαυτό ο Μοχάμεντ Σαλάχ, καθώς ο Αιγύπτιος επιθετικός σημείωσε χατ-τρικ ( 25΄, 48΄, 77΄). Μάλιστα, μετά την νίκη κόντρα στα «κεράσια», οι «κόκκινοι» έκαναν το κορυφαίο ξεκίνημα στην ιστορία τους στην Πρέμιερ Λιγκ.

Μπορεί στο πρώτο ημίχρονο η Λίβερπουλ να έκανε απλά τα βασικά, αλλά στο δεύτερο με ρεσιτάλ αποτελεσματικότητας πέρασε σαν αέρας από το Vitallity. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ ευτύχισε να προηγηθεί με τον Μοχάμεντ Σαλάχ στο 25΄. Ο Φιρμίνιο εξαπέλυσε ένα δυνατό μακρινό σουτ υποχρεώνοντας τον Μπέγκοβιτς σε μια ασταθή επέμβαση, την οποία εκμεταλλεύτηκε ο Σαλάχ και με πλασέ έκανε το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς για την Λίβερπουλ, καθώς στο 48΄ και πάλι ο Σαλάχ απλοποίησε πολύ τα πράγματα, καθώς πέτυχε το 2-0 με εξαιρετική ατομική ενέργεια. Μετά από αυτό το γκολ, οι «κόκκινοι» έβγαζαν πιο μεγάλη σιγουριά στο παιχνίδι τους και στο 68΄ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Ο Ρόμπερτσον σέντραρε από αριστερά και ο Κουκ στην προσπάθεια του να διώξει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Μετά από το τρίτο γκολ ο ρυθμός του αγώνα έπεσε πολύ,ωστόσο ο Σαλάχ είχε να προσφέρει στην ομάδα του ακόμα ένα γκολ. Ο «Φαραώ», αφού πέρασε και από τον Μπέγκοβιτς, πλάσαρε σε κενή εστία για το 4-0.

Πλέον, η Λίβερπουλ πέρασε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Πρέμιερ Λίγκ και περιμένει τι θα γίνει στο ντέρμπι ανάμεσα στην Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι.

Μπόρνμουθ (Έντι Χάου): Μπέγκοβιτς, Ντάνιελς (83′ Ρίκο), Άκε, Κουκ, Φράνσις, Φρέιζερ, Λέρμα, Σέρμαν, Στάνισλας (83′ Μινγκς), Μπρουκς (65′ Μουσέ), Κινγκ

Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ): Άλισον, Μίλνερ, Φαν Ντάικ, Ματίπ, Ρόμπερτσον, Φαμπίνιο, Βαϊνάλντουμ, Κεϊτά (65′ Λαλάνα), Σαλάχ, Φιρμίνο (81′ Χέντερσον), Σακίρι (65′ Μανέ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ