Άρσεναλ : Την έχει στο περίμενε ο Γουόλκοτ

Άρσεναλ : Την έχει στο περίμενε ο Γουόλκοτ

Ο Θίο Γουόλκοτ δεν θέλει να ανανεώσει τώρα το συμβόλαιό του με την Άρσεναλ και επιθυμεί οι συζητήσεις να γίνουν το καλοκαίρι.

Η φετινή σεζόν δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά για τον Θίο Γουόλκοτ. Ο Άγγλος επιθετικός έχει χάσει την θέση του στο ροτέισον της Άρσεναλ κυρίως λόγο τραυματισμού, καθώς τους τελευταίους δύο μήνες έχει αγωνιστεί μόνο 4 φορές.

Αυτό το γεγονός έχει δυσαρεστήσει τον 28χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος μετέθεσε τις συζητήσεις για ανανέωση του συμβολαίου του με τους Κανονιέρηδες για το τέλος της σεζόν. Ο Γουόλκοτ θέλει να δει αν θα πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στο δεύτερο μισό της σεζόν και γι’ αυτό το λόγο δεν βιάζεται να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους Λονδρέζους, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2019.

Για τον διεθνή επιθετικό έχουν ενδιαφερθεί ήδη τρείς ομάδες τις Πρέμιερ Λιγκ (Έβερτον, Γουέστ Χαμ και Σαουθάμπτον) και είναι πολύ πιθανό να κινηθούν για την απόκτησή του το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Γουόλκοτ βρίσκεται στην Άρσεναλ από το 2006 και έχει αγωνιστεί συνολικά σε 392 παιχνίδια σκοράροντας 108 φορές. Την φετινή σεζόν όμως μετράει μόλις 11 συμμετοχές και έχει σημειώσει 4 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ