Mάντσεστερ Σίτι : Στη φυλακή ο δράστης της επίθεσης στον Στέρλινγκ (pic)

Mάντσεστερ Σίτι : Στη φυλακή ο δράστης της επίθεσης στον Στέρλινγκ (pic)

Χούλιγκαν με αρκετές ακόμα καταδικαστικές εις βάρος του αποφάσεις είναι ο δράστης της ρατσιστικής επίθεσης εις βάρος του Ραχίμ Στέρλινγκ. Στη φυλακή για 16 εβδομάδες και μάλιστα... χαμογελαστός ο 29χρονος Καρλ Άντερσον.

Στη φυλακή για τους επόμενους τέσσερις μήνες οδηγήθηκε ο καθ ομολογίαν δράστης της λεκτικής και σωματικής επίθεσης εις βάρος του Ραχίμ Στέρλινγκ, έξω από το προπονητικό κέντρο της Μάντσεστερ Σίτι το περασμένο Σάββατο (16/12).

Πρόκειται για τον Καρλ Άντονι Άντερσον, ο οποίος το πρωί της Τετάρτης (20/12) παρέστη στο πλημμελειοδικείο του Μάντσεστερ και παραδέχθηκε την ενοχή του (τον αποκάλεσε αράπη και τον κλότσησε τέσσερις φορές) στην εν λόγω υπόθεση.

Ο 29χρονος Άντερσον έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Αρχές, έχοντας αντιμετωπίσει 37 κατηγορίες και έχοντας καταδικαστεί 25 φορές, τις περισσότερες φορές εξ αυτών για συμμετοχή σε επεισόδια μεταξύ χούλιγκαν.

«Πάρκαρε το βαν του δίπλα στο αμάξι του Στέρλινγκ, καθώς η κοπέλα του ήθελε ένα αυτόγραφο, Υπήρξε ανταλλαγή λέξεων, εκεί ο πελάτης μου έχασε την ψυχραιμία του και προέβη σε αυτή την ενέργεια. Δεν μπορεί να το εξηγήσει, απλά έχασε την ψυχραιμία του και ζητά συγγνώμη. Δεν ήταν σε καμία περίπτωση μια προσχεδιασμένη ενέργεια», δήλωσε ο δικηγόρος του κατηγορούμενου, Τζον Μπλακ.

Ο 29χρονος δράστης Καρλ Άντονι Άντερσον

Ο προϊστάμενος του πλημμελειοδικείου, Καρλ Μάιλς, αφού παρακολούθησε το υλικό από τις κάμερες του προπονητικού κέντρου της Σίτι, τον καταδίκασε σε τετράμηνη φυλάκιση και στην καταβολή αποζημίωσης ύψους 130 ευρώ προς τον Στέρλινγκ.

«Ήταν μια απρόκλητη επίθεση, ένα αποτρόπαιο συμβάν», τόνισε η βοηθός του Καρλ Μάιλς, Νταιάνα Γουέμπ-Χόμπσον, με τον Άντερσον να αποχωρεί χαμογελαστός από την αίθουσα υπό τη συνοδεία αστυνομικών και να οδηγείται στη φυλακή.

«Δεν πίστευα ποτέ ότι τέτοιου είδος συμπεριφορές λαμβάνουν χώρα στις μέρες μας και σε τέτοιες ηλικίες, είμαι πραγματικά συγκλονισμένος», δήλωσε ο διεθνής Άγγλος επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, με τον οποίο επικοινώνησε το «Kick It Out», το σώμα ισότητας του ποδοσφαίρου, προκειμένου να του προσφέρει ψυχολογική υποστήριξη.

Θυμηθείτε

Κρατείται ύποπτος για την επίθεση στον Στέρλινγκ
Χτυπήθηκε από οπαδό έξω από το προπονητικό κέντρο της Σίτι ο Στέρλινγκ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ