Τότεναμ: Βγάζει στο σφυρί τον Ερικσεν

Τότεναμ: Βγάζει στο σφυρί τον Ερικσεν

Οι Λονδρέζοι τον Ιανουάριο θα πουλήσουν – πιθανότατα στη Ρεάλ Μαδρίτης - τον Κρίστιαν Ερικσεν, προκειμένου να μην τον χάσουν ως ελεύθερο το επόμενο καλοκαίρι.

Το περασμένο καλοκαίρι η Ρεάλ Μαδρίτης έδωσε μεγάλη μάχη για να αποκτήσει τον Κρίστιαν Ερικσεν από την Τότεναμ, αλλά δεν κατάφερε να κάνει δικό της τον Δανό μέσο.

Ο διεθνής άσος παρέμεινε στον λονδρέζικο σύλλογο, όμως, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα περίμενε ο ίδιος, αλλά και οι άνθρωποι της Τότεναμ. Η κακή πορεία της ομάδας στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ, αλλά και οι τραγικές εμφανίσεις των τελευταίων εβδομάδων σε Αγγλία και Champions League, έχουν προκαλέσει ραγδαίες εξελίξεις στο εσωτερικό του συλλόγου.

Ο Δανός μέσος έχει μπει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και τη δεδομένη στιγμή δεν φαίνεται να έχει πρόθεση να ανανεώσει τη συνεργασία του με την Τότεναμ. Γι’ αυτό το λόγο οι άνθρωποι της βρετανικής ομάδας, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ από το Νησί τις τελευταίες ώρες, έχουν αποφασίσει την πώλησή του τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Η διοίκηση της Τότεναμ θα πουλήσει τον Κρίστιαν Ερικσεν στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, προκειμένου να μην τον χάσει ελεύθερο το επόμενο καλοκαίρι. Πιθανότερος προορισμός του είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, με την ισπανική ομάδα να περιμένει στη γωνία.

Εκτός από τον Ερικσεν, αναμένεται να αποχωρήσουν και άλλοι ποδοσφαιριστές, με τους Έρικ Ντάιερ, Σερζ Οριέ, Βίκτορ Γουανιάμα και Ντάνι Ρόουζ να είναι τα επικρατέστερα για να αποχαιρετίσουν τη λονδρέζικη ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ