Ένα ματς πριν τον… Πίρσον

Ένα ματς πριν τον… Πίρσον

Οι προτάσεις του Μάνου Κασσωτάκη από το σημερινό κουπόνι.

Το Over 5.5 κόρνερ για τους Ρέιντζερς στο 2.00 πέρασε την Τετάρτη στο Αμπερντίν-Ρέιντζερς 2-2, με τους «Τζερς» να κερδίζουν 8 συνολικά κόρνερ, τα 5 στο πρώτο μέρος.

H Aγγλία θα μας απασχολήσει σήμερα και συγκεκριμένα η αναμέτρηση Γουότφορντ-Κρύσταλ Πάλας για την Πρέμιερ Λιγκ. Η Γουότφορντ έκλεισε χθες τον Νάιτζελ Πίρσον, ο 56χρονος τεχνικός θα γίνει ο τρίτος προπονητής που θα κάτσει φέτος στον πάγκο της, αυτό όμως θα γίνει μετά τη σημερινή αναμέτρηση.

Ο Χέιντεν Μάλινς θα είναι και σήμερα στον πάγκο εκτελώντας για ακόμα μια φορά χρέη υπηρεσιακού τεχνικού, με την ομάδα να προσπαθεί να ξεκολλήσει από τον βυθό της βαθμολογίας. Έρχεται από 3 σερί ήττες τελευταία, στην έδρα της Λέστερ με 2-0 και θα βρεθεί απέναντι στη σκληρή Πάλας του Ρόι Χόγκτσον που έρχεται από δύο σερί νίκες χωρίς να δεχτεί γκολ. Κλειστά τα παιχνίδια της Πάλας, στα 2-3 γκολ τα 4 στα 5 τελευταία.

Aν δεν το’χετε καταλάβει τα 2-3 γκολ μας ενδιαφέρουν, η Γουότφορντ τα έχει φέρει και στα 5 τελευταία παιχνίδια της, μας κάνουν μια χαρά αφού δεν αναλαμβάνει ακόμα ο Πίρσον, η εικόνα της ομάδας δεν θα έχει αλλάξει. Η ανάγκη της νίκης κάνει τα ματς της Γουότφορντ να έχουν γκολ, χωρίς όμως να ξεφεύγει το σκορ, κάτι που βολεύει και την Πάλας. Χωρίς… Μπέρνλι λοιπόν αυτό το Σάββατο, αλλά με Γουότφορντ, τα 2-3 γκολ στο 2.00 αξίζουν το ρίσκο.

Πηγή: bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ