Ντε Μπρόινε: «Χρειάζεται προετοιμασία 3-4 εβδομάδων πριν επιστρέψουμε»

Ντε Μπρόινε: «Χρειάζεται προετοιμασία 3-4 εβδομάδων πριν επιστρέψουμε»

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί με τον κορωνοϊό και ξεκαθάρισε ότι οι παίκτες χρειάζονται προετοιμασία για να επιστρέψουν και πάλι στη δράση.

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε τάχθηκε υπέρ της διακοπής του πρωταθλήματος, εάν έτσι εξασφαλίζεται ότι δεν θα διαταραχθεί η επόμενη σεζόν, αλλά ξεκαθάρισε πως, για να ξεκινήσει ξανά η Premier League, θα χρειαστεί οι ποδοσφαιριστές να κάνουν προετοιμασία 3-4 εβδομάδων.

Μιλώντας σε βελγικό Μέσο, ο Βέλγος μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, Κέβιν Ντε Μπρόινε, τόνισε: «Δεν έχω ιδέα πότε θα παίξουμε ξανά. Υπό φυσιολογικές συνθήκες χρειάζεται προετοιμασία 3-4 εβδομάδων. Εάν ξεκινήσουμε αμέσως, όλοι θα τραυματιστούν μετά από λίγα ματς.

Γνωρίζω ότι διακυβεύονται πολλά χρήματα. Αλλά νομίζω ότι η αργοπορία στη λήψη αποφάσεων, θα προκαλέσει θέματα για την επόμενη σεζόν. Θα ήμουν λυπημένος εάν σταματούσε η σεζόν, αλλά πρέπει να γίνει εάν με αυτόν τον τρόπο αποφευχθούν ζητήματα για την επόμενη σεζόν. Μου λείπει το ποδόσφαιρο και είναι δύσκολο. Ο κόσμος αγαπά το ποδόσφαιρο, αλλά πρέπει να μείνει σπίτι για να μείνει σε ασφάλεια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ