Μιχαΐλοβιτς : «Δεν έκανα τίποτα λάθος, ίσως να κόλλησα από τα παιδιά μου»

Μιχαΐλοβιτς : «Δεν έκανα τίποτα λάθος, ίσως να κόλλησα από τα παιδιά μου»

Ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, με τον τεχνικό της Μπολόνια να εμφανίζεται ενοχλημένος για την κριτική που δέχτηκε.

Ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς  είναι ένας μαχητής της ζωής, με τον 51χρονο να βγαίνει νικητής από τη μεγάλη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Ο κόουτς της Μπολόνια διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό, ωστόσο δεν έχει συμπτώματα. Ο Μιχαΐλοβιτς μίλησε για την άδικη κριτική που δέχθηκε, τονίζοντας πως δεν έκανε τίποτα λάθος, ενώ αποκάλυψε πως πιθανότατα κόλλησε τον ιό από τα παιδιά του.

«Δεν έκανα τίποτα που δεν έπρεπε και ήταν απογοητευτικό να βλέπω τόση κριτική σε βάρος μου και της οικογένειάς μου. Ακολούθησα όλους τους κανόνες και έκανα όλα όσα ήμουν υποχρεωμένος στις διακοπές μου. Δυστυχώς, τα νυχτερινά κλαμπ παραμένουν ανοιχτά και δεν μπορούσα να πω στα παιδιά μου να μην πάνε, αφού επιτρεπόταν.

Πιστεύω πως είναι πιθανό να κόλλησα τον Covid-19 από ένα από τα παιδιά μου, που έδειξε πρώτο θετικός, αλλά τώρα είναι αρνητικό. Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, δεν μπορώ να βρίσκομαι στην προετοιμασία της Μπολόνια. Βέβαια, βλέποντας τη δουλειά που έχουν κάνει η ομάδα και το σταφ, ίσως και να τα πηγαίνουν καλύτερα χωρίς εμένα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ