Άφησε ανοικτή την επιστροφή στη Νάπολι ο Χάμσικ

Άφησε ανοικτή την επιστροφή στη Νάπολι ο Χάμσικ

Ο προ διετίας αρχηγός των «παρτενοπέι» άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να αγωνιστεί ξανά με την φανέλα της Νάπολι κάποια στιγμή στο μέλλον.

Ο Μάρεκ Χάμσικ έπειτα από μία διετία στην Κίνα όπου αγωνίστηκε με τη φανέλα τη Νταλιάν Προφέσιοναλ επέστρεψε στην Ευρώπη για λογαριασμό της σουηδικής Γκέτεμποργκ.

Με δηλώσεις τους στα Μέσα της Ιταλίας, ο 33χρονος μέσος αναφέρθηκε στο νέο κεφάλαιο της καριέρας του, αλλα και στις πιθανότητες επιστροφής του στην πολυαγαπημένη του Νάπολι, την ομάδα με την φανέλα της οποίας αγωνίστηκε για δώδεκα σεζόν, όντας μάλιστα και ένας εκ των εμβληματικών αρχηγών των «παρτενοπέι».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάρεκ Χάμσικ:

«Ποτέ μην λες ποτέ. Δεν θα κλείσω ποτέ την πόρτα της Νάπολι γιατί εκεί πέρασα όλη μου την καριέρα. Έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου, είναι το δεύτερο σπίτι μου.

Φυσικά είναι μία από τις πιθανότητες να επιστρέψω, αλλά δεν το σκέφτομαι τώρα. Μόλις υπέγραψα με την Γκέτεμποργκ και είμαι 100% εδώ. Μου έδειξαν ότι νοιάζονται και ότι είναι σοβαροί για αυτό και δεν το σκέφτηκα πολύ και συμφώνησα. Στο μέλλον θα δούμε τί θα συμβεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ