Ο Μιλιβόγεβιτς στη μεταγραφική λίστα του Μαλντίνι για τη Μίλαν!

Ο Μιλιβόγεβιτς στη μεταγραφική λίστα του Μαλντίνι για τη Μίλαν!

Τρείς παίκτες οι οποίοι αγωνίζονται στη Premier League για λογαριασμό της Κρίσταλ Πάλας βρίσκονται στη μεταγραφική λίστα της Μίλαν και του Πάολο Μαλντίνι, με τον έναν από αυτους να είναι ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Λούκα Μιλιβόγεβιτς.

Τρείς παίκτες οι οποίοι αγωνίζονται στην Premier League για λογαριασμό της Κρίσταλ Πάλας παρακολουθούνται στενά από τους ανρθώπους της Μίλαν ενόψει της επόμενης σεζόν, σύμφωνα με την ισπανική ιστοσελίδα «fichajes.com».

Πιο συγκεκριμένα, αυτοί οι παίκτες είναι ο επιθετικός Γουίλφρεντ Ζαχά και οι μέσοι Λούκα Μιλιβόγεβιτς και Εμπερέτζι Έζε.

Ο πρώτος ποδοσφαιριστής, ο Γουίλφρεντ Ζάχα , είναι ένας 28χρονος εξτρέμ με καταγωγή από την Ακτή Ελεφαντοστού. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του είχε ένα άκρως αποτυχημένο πέρασμα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το οποίο κράτησε από τον Αύγουστο του 2013 έως τον Ιανουάριο του 2014, με τον Ιβοριανό επιθετικό να πραγματοποιεί μόλις 4 εμφανίσεις με την φανέλα των «κόκκινων διαβόλων». Οι αριθμοί του όμως στην ομάδα του Λονδίνου είναι σαφώς καλύτεροι, καθώς σε δέκα σεζόν έχει σημειώσει 384 εμφανίσεις και έχει πετύχει 66 γκολ και 72 ασίστ.

Ο δεύτερος μεταγραφικός στόχος είναι ο Λούκας Μιλιβόγεβιτς. Ο Σέρβος μέσος είναι 29 ετών και βλέπει τον κόσμο από τα 187 εκατοστά. Αγωνίζεται με την Κρίσταλ Πάλας τρεισήμισι χρόνια, ενώ πριν μετακομίσει στην ομάδα της Premier League είχε αγωνιστεί με τα χρώματα της Ραντ Βελιγραδίου, του Ερυθρού Αστέρα, της Άντερλεχτ και του δικού μας Ολυμπιακού. Ο 29 χρονος μέσος με την ηγετική παρουσία αλλα και το δυναμικό παιχνίδι του, έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη τον συμπαικτών αλλα και του προπονητή του, καθώς στα τρεισήμισι χρόνια που βρίσκεται στην Πάλας μετράει 151 συμμετοχές, έχοντας πετύχει 28 τέρματα και έχοντας μοιράσει 6 ασίστ, ενώ έχει καταφέρει να κερδίσει και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Ο τρίτος και τελευταίος μεταγραφικός στόχος της Μίλαν είναι ο Εμπερέτζι Έζε. Ο Έζε είναι ένας Αγγλονιγηριανός μεσοεπιθετικός ο οποίος γεννήθηκε το 1998 και είναι προϊόν των ακαδημιών των Άρσεναλ και Φούλαμ, ενώ με την φανέλα της QPR έκανε το «ξεπέταγμά» του ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Ο 23χρονος άσος της Κρίσταλ Πάλας είναι ένας καθαρός επιθετικός μέσος, ο οποίος μπορει να αγωνιστεί και στις πτέρυγες, ενώ είναι πολύ ικανός στο παιχνίδι στο όριο των γραμμών του γηπέδου αλλα και στις εκτελέσεις φάουλ. Την περασμένη σεζόν, ο Έζε αγωνίστηκε σε 48 αναμετρήσεις με την φανέλα της QPR έχοντας 14 γκολ και 8 ασίστ, κερδίζοντας με τους αριθμούς του τους ανθρώπους της Κρίσταλ Πάλας και «αναγκάζοντάς» τους να τον αποκτήσουν. Ο Αγλλονιγηριανός μεσοεπιθετικός φαίνεται πως δεν είχε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα στο να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις της κατηγορίας και έτσι αποτελεί ένα από τα βασικά γρανάζια της ομάδας του Ρόι Χόντσον, έχοντας καταγράψει έως τώρα 29 εμφανίσεις σε Premier League, EFL Cup και FA Cup, μετρώντας 3 τέρματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ