Ίντερ – Κάλιαρι 1-0

Ίντερ – Κάλιαρι 1-0

Η Ίντερ πέτυχε την 15η σερί νίκη της στο πρωτάθλημα, επί της Κάλιαρι (1-0), αγνοώντας την λέξη «ήττα» από τον περασμένο Ιανουάριο και συνεχίζει απτόητη προς τον τίτλο.

Ολοένα και πιο κοντά φτάνει η Ίντερ στον τίτλο του πρωταθλήματος, μετά την σημερινή της νίκη επί της Κάλιαρι με σκορ 1-0. Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε επέκτεινε το σερί επικρατήσεων της- μετρώντας 15 αγώνες χωρίς ήττα στην Serie A- και πλέον συνεχίζει να «φιγουράρει» στην πρώτη θέση.

Το έργο των «νεραντζούρι» απέναντι στους σημερινούς τους αντιπάλους, πήγε να διευκολύνει στο 18ο λεπτό ο Σάντσεζ με το γκολ που πέτυχε. Ωστόσο ο Χιλιανός υποδείχτηκε σε θέση οφσάιντ και το τέρμα του ακυρώθηκε. Το υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου κύλησει δίχως ουσιαστική ευκαιρία για τις δύο ομάδες και με το σκορ 0-0.

Τουναντίον, το δεύτερο ημίχρονο ήταν τελείως διαφορετικό για τους γηπεδούχους. Η πρώτη προειδοποίηση προήλθε από το κεφάλι του Ντε Βρί, με την μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι και τελικώς έξω. Τη λύση για τους γηπεδούχους, καθώς και το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, έφερε η προσπάθεια του Νταρμιάν στο 77ο λεπτό, με τον Χακίμι (που είχε περάσει ως αλλαγή) να τον τροφοδοτεί.

Ο ενθουσιασμός για τους φίλους της Ίντερ, που είναι έτοιμοι να πανηγυρίσουν το «Σκουντέτο» έπειτα από 10 χρόνια αποχής, μεγαλώνει, καθώς μόνο με «αυτοκτονία» μπορεί να χαθεί το πρωτάθλημα της φετινής χρονιάς. Ο ιταλικός σύλλογος βρίσκεται πρώτος με 74 βαθμούς και πιο κοντινή του απειλή αποτελεί η Μίλαν, με διαφορά εννέα βαθμών.

IΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Μπαστόνι, Νταρμιάν (84′ Ντ’Αμπρόσιο), Σένσι, Μπρόζοβιτς, Έρικσεν (81′ Γκαλιαρντίνι), Γιανγκ (70′ Χακίμι), Λουκάκου, Σάντσες (70′ Λαουτάρο)

ΚΑΛΙΑΡΙ: Βικάριο, Γοδίν, Ρουγκάνι (85′ Σιμεόνε), Καρμπόνι, Ζάπα (90’+1′ Τσέρι), Μάριν, Ναϊνγκολάν, Ντούνκαν (72′ Ασαμόα), Νάντεζ, Πέδρο, Παβολέτι (90’+1′ Περέιρο)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ