Πιόλι: «Ο Ιμπραΐμοβιτς θα χάσει δύο παιχνίδια»

Πιόλι: «Ο Ιμπραΐμοβιτς θα χάσει δύο παιχνίδια»

«Τρέχει» για να προλάβει τον τελευταίο αγώνα της σεζόν ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς όπως έκανε γνωστό ο Στέφανο Πιόλι.

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς θα χάσει τουλάχιστον δύο από τους τρεις εναπομείναντες αγώνες της Μίλαν στην τρέχουσα σεζόν της Serie A, λόγω τραυματισμού, όπως δήλωσε σήμερα, Τρίτη (11/5) ο Στέφανο Πιόλι.

Ο 39χρονος Σουηδός διεθνής επιθετικός, ο οποίος έχει σημειώσει 15 γκολ σε 19 εμφανίσεις φέτος, τραυματίστηκε στη νίκη (3-0) επί της Γιουβέντους και θα χάσει το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με την Τορίνο και τον εντός έδρας αγώνα με την Κάλιαρι.

«Χτύπησε στο γόνατο και δεν θα είναι διαθέσιμος αύριο και την Κυριακή» δήλωσε ο Πιόλι σε συνέντευξη Τύπου.
«Θα δούμε πώς θα είναι η κατάσταση την επόμενη εβδομάδα» πρόσθεσε ο Ιταλός προπονητής.

Η νίκη επί της Γιουβέντους ήταν ζωτικής σημασίας για τις ελπίδες της Μίλαν για την συμμετοχή στο επόμενο Champions League, καθώς οι «ροσονέρι» ανέβηκαν στην τρίτη θέση, τρεις βαθμούς πάνω από την -πέμπτη- Γιουβέντους.

«Πήραμε τη νίκη εναντίον μιας ομάδας, με την οποία η Μίλαν αντιμετώπιζε πάντα δυσκολίες, έναν ιστορικό και δυνατό αντίπαλο» είπε και συνέχισε:

«Αυτές οι νίκες σου δίνουν αυτοπεποίθηση, αλλά δεν έχουμε κάνει τίποτα ακόμη. Μπορούμε να γιορτάσουμε μόνο, όταν φτάσουμε στο Champions League. Πρέπει να είμαστε δυνατοί διανοητικά, να παραμείνουμε στο παιχνίδι κατά τη διάρκεια των δύσκολων στιγμών και να τις ξεπεράσουμε, όπως κάναμε εναντίον της Γιουβέντους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ