Ιμπραΐμοβιτς – «Το καλοκαίρι προσφέρθηκα στην Παρί ως αθλητικός διευθυντής»

Ιμπραΐμοβιτς – «Το καλοκαίρι προσφέρθηκα στην Παρί ως αθλητικός διευθυντής»

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς προέβη στην αποκάλυψη ότι το καλοκαίρι αυτοπροτάθηκε το περασμένο καλοκαίρι στην Παρί Σεν Ζερμέν, ως αθλητικός διευθυντής.

Το νέο βιβλίο του Ιμπραΐμοβιτς «Αδρεναλίνη: Η ανείπωτη ιστορία μου» κυκλοφόρησε την Πέμπτη (02/12) και ο 40χρονος επιθετικός της Μίλαν μέσα από αυτό αποκάλυψε ότι το περασμένο καλοκαίρι αντιπροτάθηκε στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Όπως ανέφερε ο ίδιος ο Σουηδός επιθετικός το περασμένο καλοκαίρι είχε επικοινωνήσει με τον ιδιοκτήτη της Παρί Σεν Ζερμέν Νάσερ Αλ-Κελαϊφί, και το είπε πως αν δεν ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Μίλαν, θέλει να επιστρέψει στην γαλλική ομάδα ως αθλητικός διευθυντής.

Χαρακτηριστικά είπε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς:

«Το περασμένο καλοκαίρι προσφέρθηκα στην Παρί ως αθλητικός διευθυντής. Κάλεσα τον Νάσερ και του πρότεινα: Αν δεν ανανεώσω το συμβόλαιό μου με τη Μίλαν, θα έρθω στην Παρί και θα βάλω ξανά σε τάξη την ομάδα σου. Γέλασε αλλά δεν είπε όχι. Όπως και ο Ραϊόλα μου είχε πει: Αυτός είναι ο ιδανικός σου ρόλος. Πρέπει να φύγεις. Τελεία.

Μου άρεσε το έργο, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να αποτρέψει το αίσθημα φόβου και πανικού που ένιωσα στην ιδέα να σταματήσω την ποδοσφαιρική μου καριέρα. Θα πήγαινα στο Παρίσι, θα παρακολουθούσα την προπόνηση της ομάδας και θα αναρωτιόμουν χιλιάδες φορές: Γιατί σταμάτησες;».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ