Serie A: Νίκες με ανατροπή για Μπολόνια, Ουντινέζε – Πήρε πόντο στο Λέτσε η Μόντσα

Serie A: Νίκες με ανατροπή για Μπολόνια, Ουντινέζε – Πήρε πόντο στο Λέτσε η Μόντσα

Μεγάλες νίκες με ανατροπή πέτυχαν οι Μπολόνια και Ουντινέζε σε Φιορεντίνα και Σασσουόλο αντίστοιχα ενώ η Μόντσα πήρε τον πρώτο της βαθμό αφού ήρθε 1-1 με τη Λέτσε.

Πολύ ωραία ματς είχε το μενού των 16:00 στη Serie A αφού Μπολόνια και Ουντινέζε νίκησαν με ανατροπή τις Φιορεντίνα και Σασσουόλο αντίστοιχα ενώ η Μόντσα πήρε τον πρώτο της βαθμό αφού ήρθε ισόπαλη εκτός έδρας με τη Λέτσε με σκορ 1-1.

Ανατροπή σε 5 λεπτά για την Μπολόνια!

Με το δεξί ξεκίνησε η Μπολόνια στην εποχή του Μότα αφού νίκησε με 2-1 τη Φιορεντίνα και ανέβηκε από τα χαμηλά της βαθμολογίας.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ κινητικό αλλά με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να βρούν χώρους για ευκαιρίες και έτσι οι ομάδες έμειναν στο 0-0.

Στην επανάληψη όμως είδαμε ανοικτό επιθετικό ποδόσφαιρο με τους Βιόλα να προηγούνται με προβολή του Κουάρτα σε κενή εστία στο 54′. Όμως η Μπολόνια μίλησε μέσα σε 5 λεπτά και αρχικά με τον Μπάροου ισοφάρισε με ψύχραιμο πλασέ ενώ την ολική ανατροπή έκανε στο 64′ ο Αρναούτοβιτς νικώντας με πλασέ τον Τερατσιάνο.

ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Σκορούπσκι, Πος, Λουκουμί, Μεδέλ (79’ Μπονιφάτσι), Κάσιους (79’ Ντε Σιλβέστρι), Αεμπίσερ, Σκούτεν, Καμπιάσο (61’ Λυκογιάννης), Σοριάνο, Μπάροου, Αρναούτοβιτς (70’ Ορζολίνι)

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Τεράτσιανο, Μπιράγκι, Ιγκόρ, Μαρτίνες, Ντοντό (45+1’ Βενούτι), Άμραμπατ (85’ Μαντραγκόρα), Μπαράκ (70’ Ικονέ), Μποναβεντούρα, Σοτίλ, Κουαμέ (85’ Καμπράλ), Γιόβιτς

Και η Ουντινέζε με ανατροπή!

Μεγάλη νίκη μέσα στην έδρα της Σασσουόλο πέτυχε η Ουντινέζε με 3-1 με τα γκολ της νίκης να έρχονται στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού.

Η Σασσουόλο άνοιξε το σκορ με τον Φρατέζι πουτ από δεξιά έκανε το σουτ στην κλειστή γωνία κι έγραψε το 1-0 για τους γηπεδούχος. Όμως τα πάντα άλλαξαν στο 45′  αφού η Σασουόλο έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ρουάν.

Έτσι η Ουντινέζε πίεσε και στο 75’ ο Περέιρα σέντραρε από δεξιά και ο Μπέτο με κεφαλιά έκανε το 1-1. Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 91΄όταν ο Σάμαρντζιτς με άψογο πλασέ από το ύψος της περιοχής, έκανε το 1-2 ενώ στο93′ ο Μπέτο έφυγε μόνος με τον Κονσίλι και πλάσαρε ιδανικά για το 1-3.

ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ: Κονσίλι, Τόλιαν, Φεράρι, Κυριακόπουλος (46’ Αϊχάν), Ροζέριο, Ροθυάν, Ματέους Ενρίκε (90+2’ Άλβαρες), Λοπές, Φρατέζι (68’ Αρουί), Πιναμόντι (81’ Μαρκίτσα), Λοριάν (68’ Θόρστβεντ).

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Σιλβέστρι, Πέρες, Μπεκιάο, Εμπόσε (46’ Εχιζίμπουε), Ουντότζι, Περέιρα, Αρσλάν (46’ Σάμαρντζιτς), Γουάλας (67’ Νεστροόβσκι), Λόβριτς, Ντεουλοφέου (81’ Μακενγκό), Σαξές (68’ Μπέτο)

Πήρε τον πρώτο της πόντο η Μόντσα!

Τον πρώτο της βαθμό πήρε η Μόντσα αφού ήρθε ισόπαλη με 1-1 εκτός έδρας κόντρα στη Λέτσε που ήταν σε όλη τη διάρκεια του ματς αρκετά καλύτερη.

Το σκορ άνοιξε για τη Μόντσα με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ ο Σένσι στο 38′ όμως στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 48′ ο Γκονζάλες με πλασέ από το ύψος του πέναλτι έγραψε το 1-1.

Η Λέτσε πίεσε και στις καθυστερήσεις έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες όμως ο Ντι Γκρεγκόριο είπε όχι σε Γκονζάλες και Κολόμπο αντίστοιχα.

ΛΕΤΣΕ: Φαλκόνε, Μπασιρότο, Πόνγκρατσιτς, Πετσέλα (62’ Γκάλο), Γκεντρί, Μπίστροβιτς (82’ Άσκιλντσεν), Χιούλμαντ, Χέλγκασον (46’ Γκονζάλες), Μπαντά, Ντι Φραντσέσκο (76’ Ροντρίγκες), Τσισέι (63’ Κολόμπο)

ΜΟΝΤΣΑ: Ντι Γκρεγκόριο, Ίτσο, Πάμπλο Μαρί, Σένσι (88’ Ματσίν), Κάρλος Αουγούστο, Μαρλόν, Μπιριντέλι (46’ Μολίνα), Πεσίνα (59’ Βαλότι), Ροβέλα (59’ Κολπάνι), Καπράρι (59’ Τσιούρια), Μότα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ