Κροτόνε – Σασουόλο 4-1 (Vid)

Κροτόνε – Σασουόλο 4-1 (Vid)

Η Κροτόνε ήταν καταιγιστική απέναντι στη Σασουόλο και με το επιβλητικό 4-1 έκανε τεράστιο βήμα για την παραμονή της στη Serie A.

Άλμα για την παραμονή της έκανε η Κροτόνε που κέρδισε εύκολα τη Σασουόλο με 4-1 και βρέθηκε στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη.

Το παιχνίδι ήταν από την αρχή παράσταση για έναν ρόλο για τους γηπεδούχους που μόλις στο 4′ πήραν το προβάδισμα με τον Τρότα από ασίστ του Φαραόνι. Στο 16′ ο Σίμι εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Μαρτέλα για το 2-0. Ο Τρότα, πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 31′ από την ασίστ του Ναλίνι, σκοράροντας για το 3-0, βάζοντας από πολύ νωρίς τέλος στην υπόθεση νίκη.

Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, η Σασουόλο κέρδισε πέναλτι, ο Μπεράρντι εκτέλεσε εύστοχα και μείωσε σε 3-1.

Στο δεύτερο μέρος, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, με την Κροτόνε να διαφυλάσσει τα μετόπισθεν και να διατηρεί το προβάδισμα της, παρά την όποια πίεση των φιλοξενούμενων. Αφού λοιπόν δε μπορούσε η Σασουόλο, η Κροτόνε έβαλε και κερασάκι στην τούρτα στο 89′ με τον Φαραόνι να τροφοδοτεί τον Σίμι που διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις

Οι συνθέσεις

Κροτόνε (Ζένγκα): Κορντάζ, Φαραόνι, Τσεκερίνι (81′ Αγέτι), Καπουάνο, Μαρτέλα, Μπαρμπέρις (74′ Ρόχντεν), Μαντραγκόρα, Στόιαν, Τρότα, Ναλίνι (86′ Σαμπίρισι), Σίμι.

Σασουόλο (Ιακίνι): Κονσίλι, Πελούσο, Ατσέρμπι, Λέμος, Ροτζέριο, Ντάνκαν Μανιανέλι (64′ Ματσιτέλι), Μισιρόλι (83′ Μάτρι), Ραγκούσα (53′ Μπαμπακάρ), Πολιτάνο, Μπεράρντι.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ