Ρόμα – Κιέβο 2-2

Ρόμα – Κιέβο 2-2

Νέα γκέλα για τη Ρόμα, με την Κιέβο να αποσπά ισοπαλία 2-2 μέσα στο «Ολίμπικο» και τους «τζιαλορόσι» να μένουν αρκετά πίσω στη διεκδίκηση του Σκουντέτο

Η Ρόμα προηγήθηκε με 2-0 σε ένα παιχνίδι που φαινόταν να εξελίσσεται σε περίπατο, αλλά η Κιέβο δεν τα παράτησε και υποχρέωσε τους «τζιαλορόσι» σε νέα γκέλα.

Οι Ρωμαίοι ήθελαν τη νίκη για να πάνε με καλή ψυχολογία στον αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης την Τετάρτη (19/9) και μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο ψάχνοντας το γκολ που θα απλοποιήσει τα πράγματα. Η Ρόμα το βρήκε μάλιστα αυτό το γρήγορο γκολ, με τον Ελ Σαράουι να ανοίγει το σκορ στο 10ο λεπτό. Οι «τζιαλορόσι» συνέχισαν να πιέζουν για το δεύτερο γκολ που θα τους κλείδωνε το ματς. Στο 30′ ο Κριστάντε έκανε το 2-0 και όλα έδειχναν ότι η υπόθεση νίκη είχε τελειώσει.

Ωστόσο η Κιέβο δεν τα παράτησε και με αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο ημίχρονο σκόραρε δύο φορές «κλέβοντας» την ισοπαλία μέσα στο «Ολίμπικο». Αρχικά ο Μπίρσα στο 52′ μείωσε σε 2-1 και ο Στεπίνσκι στο 83′ ολοκλήρωσε την ανατροπή των φιλοξενούμενων. Η Ρόμα «αυτοκτόνησε» για άλλη μία φορά, καθώς ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα αλλά επέτρεψε στον αντίπαλο να μείνει στη διεκδίκηση την αναμέτρησης και εντέλει οι πρωτευουσιάνοι το πλήρωσαν.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ