Κλαβάν: «Το επίπεδο στην Ιταλία είναι ανώτερο από την Premier League»

Κλαβάν: «Το επίπεδο στην Ιταλία είναι ανώτερο από την Premier League»

Την άποψη ότι το ιταλικό πρωτάθλημα είναι ανώτερο από ότι το αγγλικό, εξέφρασε ο Ράγκναρ Κλαβάν, ενώ παράλληλα έπλεξε το εγκώμιο του πρώην προπονητή του στη Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλόπ.

Την πεποίθηση ότι το επίπεδο του ιταλικού πρωταθλήματος είναι ανώτερο από αυτό του αγγλικού, εξέφρασε ο παίκτης της Κάλιαρι, Ράγναρ Κλαβάν.

Ο πρώην αμυντικός της Λίβερπουλ, μιλώντας στη Gazzetta dello Sport, σύγκρινε τα δύο πρωταθλήματα και δεν έχασε την ευκαιρία να μιλήσει για τα καλύτερα λόγια για τον πρώην προπονητή του στους «κόκκινους», Γιούργκεν Κλοπ.

Πιο αναλυτικά, ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός τόνισε: « Μπορώ να πω πως το επίπεδο του ιταλικού πρωταθλήματος είναι ανώτερο από το αγγλικό.Η νοοτροπία εδώ παίζει μεγάλο ρόλο ανεξάρτητα με ποια ομάδα αντιμετωπίζεις. Αν δεν έχεις συγκέντρωση μπορείς να χάσεις από πιο αδύναμες ομάδες. Έχω ξεχωρίσει και θαυμάζω την Γιουβέντους και τη Νάπολι. Δεν είναι τυχαίο γεγονός πως η Γιουβε έχει πάει δυο φορές στο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ τα τελευταία τέσσερα χρόνια».

Όσον αφορά, για τον Γερμανό τεχνικό ο Κλαβάν δήλωσε: «Ο Κλόπ και ο Μαράν έχουν κάποιες ομοιότητες, καθώς έχουν ένα πολύ απλό τρόπο να σε βοηθήσουν, ειδικά αν είσαι αμυντικός. Όταν κάνεις κάτι λάθος και οι δυο τους θα κάτσουν να σε βοηθήσουν μέχρι να το καταλάβεις, είτε είναι στην προπόνηση, είτε στον αγώνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ