Γιουβέντους : «Το ματς με τον Ολυμπιακό, το κρισιμότερο μέχρι στιγμής φέτος» είπε ο Αλέγκρι

Γιουβέντους : «Το ματς με τον Ολυμπιακό, το κρισιμότερο μέχρι στιγμής φέτος» είπε ο Αλέγκρι

Ως το κρισιμότερο φετινό ματς της Γιουβέντους λόγω της υποχρέωσής της να προκριθεί στην επόμενη φάση του Champions League χαρακτήρισε αυτό με τον Ολυμπιακό ο Αλέγκρι, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ενόψει της αναμέτρησης με τη Νάπολι. Τι είπε ο Κεντίρα.

Η Γιουβέντους φιλοξενείται την Παρασκευή (1/12) στην έδρα της Νάπολι για την 15η αγωνιστική της Serie A, θέλει τη νίκη για να μειώσει στον έναν πόντο τη διαφορά της από τους Παρτενοπέι, ο Μαξιμιλιάνο Αλέγκρι ωστόσο παραδέχθηκε πως το παιχνίδι της Τρίτης (5/12) με τον Ολυμπιακό είναι το κρισιμότερο μέχρι στιγμής στη σεζόν.

«Αυτά τα παιχνίδια καθορίζονται στις λεπτομέρειες. Όποιος κάνει τα λιγότερα λάθη, θα έχει τις περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει. Η Νάπολι εντυπωσιάζει τους ποδοσφαιρόφιλους με την απόδοσή τα τελευταία τρία χρόνια, μεταξύ των εντυπωσιασμένων είμαι και εγώ», ανέφερε αρχικά.

«Κάνουν εντυπωσιακά πράγματα στο φετινό πρωτάθλημα και θα είναι ένα σοβαρό τεστ για εμάς ενόψει του πιο κρίσιμου ματς φέτος, αυτού με τον Ολυμπιακό, μιας και έχουμε την υποχρέωση να προκριθούμε στην επόμενη φάση του Champions League», πρόσθεσε.

Τέλος, όσον αφορά τον Ιγκουαΐν και τις σκέψεις του για την επιθετική τριπλέτα, ο προπονητής της Γιουβέντους τόνισε πως «Μάντζουκιτς, Ντιμπάλα και Ντόουγκλας είναι οι μοναδικοί 100% υγιείς επιθετικοί μας αυτή τη στιγμή, ο Ιγκουαΐν πονάει ακόμα στο χέρι αλλά θα δούμε σήμερα και αύριο σε τι κατάσταση θα είναι».

Κεντίρα: «Σημαντικό το ματς με τον Ολυμπιακό, επικεντρωνόμαστε στη Νάπολι»

Μήνα – κλειδί (η Γιουβέντους αντιμετωπίζει κατά σειρά Νάπολι, Ολυμπιακό και Ίντερ) χαρακτήρισε τον Δεκέμβριο ο Σάμι Κεντίρα, ξεκαθαρίζοντας όμως πως αυτός και οι συμπαίκτες του έχουν στο μυαλό της τον αγώνα της Νάπολι και μόνο και πως «μετά θα έχουμε τρεις ημέρες να προετοιμαστούμε για τον Ολυμπιακό».

«Ο Δεκέμβριος θα είναι μήνας-κλειδί για εμάς. Παρόλο που δεν θα είναι καθοριστικός για όλη τη σεζόν, σίγουρα θα πρέπει να τα πάμε καλά. Έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι στο Champions League με τον Ολυμπιακό, το οποίο και θα πρέπει να κερδίσουμε για να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την πρόκρισή μας στην επόμενη φάση. Πρώτα όμως επικεντρωνόμαστε στο ματς με τη Νάπολι», σχολίασε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ