«Εύκολη η απόκτηση του Ρονάλντο, ήθελε να παίξει στην Γιουβέντους»

«Εύκολη η απόκτηση του Ρονάλντο, ήθελε να παίξει στην Γιουβέντους»

Ο τεχνικός διευθυντής της Γιουβέντους, Φάμπιο Παράτσιτι μίλησε για τη μεταγραφή του Πορτογάλου σούπερ σταρ.

Το περασμένο καλοκαίρι η Γιουβέντους έκανε το κόλπο γκρόσο και απέκτησε τον Κριστιάνο Ρονάλντο από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Μια μεταγραφή που προκάλεσε αίσθηση στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, αλλά όπως δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής της Γιουβέντους, Φάμπιο Παράτσιτι, δεν ήταν και τόσο δύσκολο οι Μπιανκονέρι να αποκτήσουν τον Πορτογάλο σούπερ σταρ από τους Μαδριλένους. Ο παράγοντας της ιταλικής ομάδας τόνισε ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήθελε να παίξει στη Γιουβέντους, γεγονός που βοήθησε πολύ την προσπάθεια της μεγάλης Κυρίας.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Τα πράγματα με τον Ρονάλντο ήταν εύκολα, καθώς είχε ήδη στο μυαλό του να παίξει στην Γιουβέντους. Δεν υπήρξε προσπάθεια να τον πείσουμε. Πιστεύω ότι ήταν κάπου στις 25 Μαΐου όταν το αποφάσισε.

Όταν συνάντησα τον Μέντες για να μιλήσουμε για τον Κανσέλο, μου είπε: δεν θα το πιστέψεις, αλλά ο Κριστιάνο θέλει να έρθει στην Γιουβέντους. Του απάντησα: δεν είναι ότι δεν το πιστεύω, αλλά μου φαίνεται δύσκολο να τα συμφωνήσουμε όλα. Όταν πήγα στο γραφείο του Ανιέλι να του το πω, τον προειδοποίησα να με ακούσει μέχρι το τέλος.

Μου ζήτησε μία ημέρα να το σκεφτεί, όμως με κάλεσε μόλις τρεις ώρες αργότερα. Νοίκιασε μία βίλα για να ετοιμάσουμε τα συμβόλαια και μας πήρε μία μέρα», τόνισε ο Παράτιτσι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ