Θέλει Μόντριτς και Ράκιτιτς η Ίντερ

Θέλει Μόντριτς και Ράκιτιτς η Ίντερ

Παρότι καμία από τις δυο περιπτώσεις δεν αποτελεί εύκολη υπόθεση, οι «νερατζούρι» έχουν θέσει στόχο να τους φέρουν «πακέτο» στο Μιλάνο το προσεχές καλοκαίρι.

Κροατικό δίδυμο στο χώρο του κέντρου ονειρεύονται οι ιθύνοντες της Ίντερ για την επόμενη σεζόν. Σύμφωνα με το «calciomercato» τα ονόματα των Ιβάν Ράκιτιτς και Λούκα Μόντριτς βρίσκονται πολύ ψηλά στη λίστα των «νερατζούρι», οι οποίοι θα επιδιώξουν να φέρουν εις πέρας το… ακατόρθωτο.

 

Όπως αναφέρεται, οι Ιταλοί θα προσπαθήσουν να εντάξουν και τους δυο παίκτες στο δυναμικό τους, όμως ένα τέτοιο εγχείρημα μόνο εύκολο δεν πρόκειται να είναι. Ο Μόντριτς μόλις πριν μερικούς μήνες υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης, δηλώνοντας την πίστη του στους Μαδριλένους, ενώ προβλήματα αντιμετωπίζει και η περίπτωση του Ιβάν Ράκιτιτς.

Ο χαφ της Μπασρτελόνα αν και είναι ανοικτός σε προτάσεις φαίνεται πως έχει προσελκύσει πολλούς ευρωπαϊκούς συλλόγους, οι οποίοι καλοβλέπουν την περίπτωσή του, πράγμα που σημαίνει πως οι «νερατζούρι» θα χρειαστεί να κάνουν οικονομική υπέρβαση αν θέλουν να έχουν ελπίδες για την απόκτησή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ