Έκλεισε τον Εμρέ Τσαν η Γιουβέντους

Έκλεισε τον Εμρέ Τσαν η Γιουβέντους

Το ενδιαφέρον της Γιουβέντους για τον Εμρέ Τσαν είναι γνωστό εδώ και αρκετούς μήνες. Ο Γερμανός άλλωστε είναι ένας από τους δέκα κορυφαίους ποδοσφαιριστές που μένουν ελεύθεροι το ερχόμενο καλοκαίρι. Η… δωρεάν αυτή ευκαιρία δεν θα μπορούσε φυσικά να πάει χαμένη, με τους Μπιανκονέρι να κινούνται πιο αποφασιστικά και σύμφωνα με το έγκυρο ιταλικό τηλεοπτικό […]

Το ενδιαφέρον της Γιουβέντους για τον Εμρέ Τσαν είναι γνωστό εδώ και αρκετούς μήνες. Ο Γερμανός άλλωστε είναι ένας από τους δέκα κορυφαίους ποδοσφαιριστές που μένουν ελεύθεροι το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η… δωρεάν αυτή ευκαιρία δεν θα μπορούσε φυσικά να πάει χαμένη, με τους Μπιανκονέρι να κινούνται πιο αποφασιστικά και σύμφωνα με το έγκυρο ιταλικό τηλεοπτικό δίκτυο Rai Sport να δίνουν τα χέρια με τον διεθνή χαφ.

Όπως αναφέρει το αποκλειστικό ρεπορτάζ τους, ο 23χρονος Τσαν θα μετακομίσει στο Τορίνο τον Ιούνιο, υπογράφοντας πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας που θα του αποφέρει ετησίως τέσσερα εκατ. ευρώ συν μπόνους επίτευξης στόχων.

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι διαθέτει αυτή τη στιγμή επτά ποδοσφαιριστές στη μεσαία του γραμμή, τους 30άρηδες Κλαούντιο Μαρκίσιο, Μπλες Ματουιντί, Σάμι Κεντίρα και Κβαντού Ασαμόα, τον 27χρονο Μίραλεμ Πιάνιτς, τον 24χρονο Στέφανο Στουράρο και τον 20χρονο Ροντρίγκο Μπεντακούρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ