Ιταλικό καρέ και σήμερα

Ιταλικό καρέ και σήμερα

Οι προτάσεις του Λ. Λυριτζή από την πρεμιέρα της Serie A.

Πλήρωσε η Ιταλία χθες και έφερε κέρδη στην στήλη. Νάπολι, Άσκολι και Βίρτους Εντέλα δικαίωσαν τις επιλογές μου, όπως επίσης και η λευκή ισοπαλία στο Μπλάκμπερν – Κάρντιφ. Και βέβαια σήμερα είναι το κυρίως μενού της Serie A, όπου θα γίνει φυσικά και το δικό μου παιχνίδι.

Η Ρόμα έχει νέο προπονητή τον Πάουλο Φονσέκα που έχει μάθει να δουλεύει με ρόστερ που κάνουν πρωταθλητισμό. Στο ρόστερ υπάρχουν αλλαγές αλλά έχει διατηρηθεί ένα σημαντικό κομμάτι του βασικού κορμού και υπάρχει αισιοδοξία ότι φέτος θα προσφέρουν περισσότερα πράγματα ποδοσφαιριστές που πέρυσι κινήθηκαν στα ρηχά.

Το σίγουρο είναι ότι οι τζιαλορόσι έχουν την ευκαιρία να μπουν στην σεζόν με το δεξί. Η Τζένοα έχει νέο τεχνικό αλλά και πολλές νέες προσθήκες στο ρόστερ, οπότε λογικά θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο για να δέσει. Οι φιλοξενούμενοι έχουν κάκιστη παράδοση απέναντι στην Ρόμα και δεν πρόκειται αυτό να αλλάξει σήμερα.

Στην Serie B η Έμπολι αποτελεί μεγάλο φαβορί για άνοδο και στην πρεμιέρα υποδέχεται την νεοφώτιστη Γιούβε Στάμπια. Υπάρχει σημαντική διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες κι αν οι γηπεδούχοι πιάσουν καλή απόδοση θα φτάσουν σε άνετη νίκη.

Κάτι παραπάνω από την παραμονή επιδιώκει φέτος η Κάλιαρι που διατήρησε τον Μάραν στον πάγκο της, άρα δεν πέφτει σίγουρα, και ενίσχυσε ένα ήδη αξιόλογο ρόστερ με παίκτες όπως ο Ναϊνγκολάν. Στην Σαρδηνία ποντάρει παραδοσιακά για να συγκεντρώσει τους απαραίτητους βαθμούς και η νεοφώτιστη Μπρέσια παρότι έχει συμπαθητική ενδεκάδα πιθανότατα θα λυγίσει.

Η Αταλάντα γοήτευσε άπαντες πέρυσι με το όμορφο ποδόσφαιρο που έπαιξε και το οποίο συνδύασε με πολλά επιτυχημένα αποτελέσματα, εξ ου και η παρθενική συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ίδια όμαδα, ίδιος προπονητής συν τον Κολομβιανό επιθετικό Μουριέλ, οπότε περιμένουμε θέαμα και φέτος. Θα βοηθήσει στο να δούμε αρκετά γκολ σήμερα και η ΣΠΑΛ που ως γηπεδούχος αγωνίζεται χωρίς κόμπλεξ και βρίσκει δίχτυα.

Η Εσπανιόλ έχει αποκτήσει καλό ρυθμό λόγω της συμμετοχής της στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ αλλά φυσικά υπάρχει και κόπωση για κάποιους ποδοσφαιριστές. Η νίκη με 3-1 επί της Ζόρια της δίνει σημαντικό πλεονέκτημα εν όψει της ρεβάνς στην Ουκρανία αλλά σήμερα θέλει να ρεφάρει την ήττα της πρεμιέρας στο ισπανικό πρωτάθλημα με 0-2 από την Σεβίγια. Η Ντεπορτίβο Αλαβές όμως έχει καλή ψυχολογία μετά το 1-0 επί της Λεβάντε και αξιόλογους επιθετικούς. Πέρυσι το συγκεκριμένο ζευγάρι έδωσε δύο άσους με Over 2.5, θα κυνηγήσω τα γκολ και φέτος.

Η πρώτη ήττα στην φετινή σεζόν είναι γεγονός για την Ροστόβ και τώρα καλείται να επιστρέψει στις επιτυχίες υποδεχόμενη την Ρούμπιν Καζάν. Πιο δυνατή επιθετικά η γηπεδούχος αλλά θα έχει δυσκολίες απέναντι στην οργανωμένη άμυνα των φιλοξενούμενων. Η Ρούμπιν μετά το εκτός έδρας 1-1 απέναντι στην Λοκομοτίβ Μόσχας στην πρεμιέρα μετρά 3 νίκες με 1-0 και δύο ήττες με 0-1! Στις λεπτομέρειες όλα τα παιχνίδια της, το ίδιο θα συμβεί και απόψε, οπότε θα ρισκάρω με το Χ.

Πηγή: www.bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ