Ιγκουαΐν: «Ήθελα μόνο Γιουβέντους, ευτυχής που ξαναβρήκα τον Κριστιάνο»

Ιγκουαΐν: «Ήθελα μόνο Γιουβέντους, ευτυχής που ξαναβρήκα τον Κριστιάνο»

Ο Ιγκουαΐν σε συνέντευξη του τόνισε ότι δεν ήθελε να πάει σε άλλη ομάδα, ανέφερε το λόγο που φοράει το συγκεκριμένο νούμερο και μίλησε για τον Κριστιάνο.

Ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν ακουγόταν όλο το καλοκαίρι ότι θα αποχωρήσει από τη Γιουβέντους, όμως ο ίδιος αποφάσισε να μείνει στο Τορίνο.

Με δηλώσεις του τόνισε πως είναι ευτυχής που παρέμεινε στην ομάδα,αποκάλυψε το λόγο που φοράει το νούμερο «21», ενώ μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν: 

«Μόλις επέστρεψα στο Τορίνο, είχα ξεκάθαρες ιδέες. Ήθελα να μείνω στη Γιουβέντους. Ειλικρινά, κανείς δεν μου είπε τίποτα όταν επέστρεψα. Επέστρεψα να δουλέψω σκληρά, να προσπαθήσω να δείξω την αξία μου. Είμαι σε μια εξαιρετική ομάδα, με μια σπουδαία βάση παικτών. Είναι μια μεγάλη ομάδα, γι ‘αυτό είμαι ευτυχής που είμαι εδώ.

Ήταν επιλογή μου. Αποφάσισα να πάρω το 21, που είναι η ημέρα που γεννήθηκε η κόρη μου. Είναι ένας μικρός τρόπος να την έχω μαζί μου σε κάθε παιχνίδι. Ήταν μια απόφαση που έγινε από την καρδιά και μου φέρνει τύχη. Αυτή είναι η αλήθεια για την επιλογή αυτή.

Δεν είχα παίξει με τον Κριστιάνο για πολλά χρόνια και όταν σταμάτησα να παίζω μαζί του, ήταν πολύ νεότερος. Τώρα βρήκα έναν πιο ολοκληρωμένο παίκτη, ο οποίος έχει μεγαλώσει από την άποψη της φιλοδοξίας, προσπαθώντας να κερδίσει τα πάντα και να θέσει νέα ρεκόρ. Ειλικρινά, είμαι πολύ χαρούμενος που τον βρήκα και πάλι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ