Η αλήθεια για το ταξίδι του Ιγκουαΐν στην Αργεντινή

Η αλήθεια για το ταξίδι του Ιγκουαΐν στην Αργεντινή

Οι Ιταλοί διαψεύδουν ότι έφυγε χωρίς να ενημερώσει τους ανθρώπους της Γιουβέντους και επισημαίνουν ότι είχε πάρει ειδική άδεια για να ταξιδέψει στην Αργεντινή, καθώς η μητέρα του είναι βαριά άρρωστη.

Η απόφαση του Γκονζάλο Ιγκουαΐν να σπάσει την καραντίνα στην οποία βρισκόντουσαν οι παίκτες της Γιουβέντους και να φύγει μέσα στη νύχτα για την Αργεντινή προκάλεσε σάλο στην Ιταλία.

Ο στράικερ της ιταλικής ομάδας βρισκόταν σε καραντίνα μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες της Γηραιάς Κυρίας, καθώς είχαν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό οι Ρουγκάνι και Ματουιντί.

Το βράδυ της Τετάρτης, ωστόσο, ο έμπειρος στράικερ νοίκιασε ιδιωτικό τζετ και ταξίδεψε για την Αργεντινή. Αρχικά, είχε βγει στα Μέσα της γειτονικής χώρας ότι η κίνηση του Λατινοαμερικάνου άσου έγινε χωρίς να ενημερωθεί η τεχνική ηγεσία του συλλόγου και είχε προκαλέσει την οργή των ανθρώπων της Γιουβέντους, όμως, κάτι τέτοιο φαίνεται τελικά δεν ισχύει.

Ο Pipita, όπως αναφέρουν πλέον τα ρεπορτάζ από το εξωτερικό, είχε λάβει ειδική άδεια από τους ιθύνοντες των πρωταθλητών Ιταλίας, καθώς η μητέρα του είναι βαριά άρρωστη και ήθελε να βρίσκεται δίπλα της σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές που περνάει.

Ο 32χρονος επιθετικός πήρε άδεια για να επιστρέψει στην πατρίδα του και μάλιστα έδειξε στις αρχές που τον σταμάτησαν στο αεροδρόμιο τις εξετάσεις τις οποίες είχε κάνει και έδειχναν ότι είναι αρνητικός στον κορωνοϊό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ