Οι παίκτες στην Ιταλία θέλουν να ολοκληρωθεί η σεζόν

Οι παίκτες στην Ιταλία θέλουν να ολοκληρωθεί η σεζόν

Αν και πριν από μερικές εβδομάδες, το ενδεχόμενο να μην ολοκληρωθεί η ποδοσφαιρική χρονιά στην Ιταλία, φάνταζε απίθανο, σήμερα είναι ένα από τα σενάρια που υπάρχουν στο τραπέζι.

Η πανδημία του κορωνοϊού, έχει προκαλέσει πολλά και σοβαρά προβλήματα σε παγκόσμιο επίπεδο και ειδικότερα στη γειτονική χώρα, όπου οι νεκροί έχουν ξεπεράσει τις 11.000.

Μία επιστροφή στην κανονικότητα δεν μοιάζει να είναι ιδιαίτερα κοντά και όπως είναι φυσικό -αν και τουλάχιστον δευτερεύον θέμα- υπάρχουν συνέπειες και στο ποδόσφαιρο.

Ωστόσο, οι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Ιταλία θέλουν να ολοκληρωθεί κανονικά και μέσα στα γήπεδα η αγωνιστική περίοδος, ακόμη κι εάν αυτό, απαιτήσει και μερικές ημέρες από τον Ιούλιο!

«Από την Serie A μέχρι τους ερασιτέχνες, ελπίζουμε, τηρώντας πάντα τις συνθήκες ασφαλείας, να μπορέσουμε να τελειώσουμε τη σεζόν, ακόμα και αν υπερβεί την ημερομηνία της 30ης Ιουνίου. Οι όροι για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση, πρέπει να ενταχθούν στο πλαίσιο εμπεριστατωμένης ιατρικής παρακολούθησης και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις που θα παρέχονται από τους ιατρούς», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην σχετική ανακοίνωση της Ένωσης Ποδοσφαιριστών της Ιταλίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ