Έβδομη σερί νίκη ο Ιωνικός (4-2), διπλό στη Λάρισα για τον Λεβαδειακό (1-2, vids)

Έβδομη σερί νίκη ο Ιωνικός (4-2), διπλό στη Λάρισα για τον Λεβαδειακό (1-2, vids)

Ο Ιωνικός επικράτησε άνετα με 4-2 της Δόξα Δράμας, πετυχαίνοντας την έβδομη συνεχόμενη νίκη του, ενώ ο Λεβαδειακός πήρε τη νίκη στη Λάρισα επί του Απόλλωνα (1-2).

Με νίκες συνέχισαν οι δύο πρωτοπόροι της Superleague 2. Ο Ιωνικός δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει απέναντι στη Δόξα Δράμας με 4-2 για την 20ή αγωνιστική, πέτυχε την έβδομη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα και έφτασε τους 43 βαθμούς.

Στο άλλο ματς της ημέρας, ο Λεβαδειακός πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Απόλλωνα Λάρισας (1-2) και έφτασε τους 38 βαθμούς.

Ιωνικός – Δόξα Δράμας 4-2

Ο Ιωνικός δεν αντιμετώπισε δυσκολίες στο ματς με τη Δόξα Δράμας, παίρνοντας μία ακόμη νίκη (4-2) και βρίσκεται στο +5 από τον Λεβαδειακό, τον οποίο θα αντιμετωπίσει την επόμενη εβδομάδα.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και προηγήθηκε στο 4′ με τον Κάστρο και ο Ρόλε στο 23′ σημείωσε το 2-0. Ο Ιωνικός διατήρησε τον έλεγχο και στο δεύτερο μέρος και πέτυχε άλλα δύο γκολ, καθαρίζοντας την υπόθεση νίκη. Ο Νιασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 στο 66′ και ο Κάστρο στο 70′ έκανε το 4-0.

Το μόνο που κατάφερε η ομάδα της Δράμας ήταν να μειώσει στο 82′ με τον Κόντο (4-1), ενώ ο ίδιος παίκτης στο 90′ διαμόρφωσε με πέναλτι το 4-2.

Απόλλων Λάρισας – Λεβαδειακός 1-2

Με νίκη συνέχισε και ο Λεβαδειακός, ο οποίος επιβλήθηκε με 2-1 εκτός έδρας του Απόλλωνα Λάρισας. Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο 60′ με τον Μινγκέλ, με τον Χατζή να ισοφαρίζει για τους γηπεδούχους με πέναλτι στο 89′. Ωστόσο, ο Λεβαδειακός κατάφερε να πάρει το τρίποντο χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μινγκέλ στις καθυστερήσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ