Αλμωπός Αριδαίας – Ολυμπιακός Β΄ 3-0: Λάθη και Ρόβας καθόρισαν τον νικητή (vid)

Αλμωπός Αριδαίας – Ολυμπιακός Β΄ 3-0: Λάθη και Ρόβας καθόρισαν τον νικητή (vid)

Με δύο τέρματα του Χρήστου Ρόβα σε κάθε ημίχρονο(45',47') και ένα του Πρίκα στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης, ο Αλμωπός Αριδαίας κατάφερε να επικρατήσει με 3-0 του Ολυμπιακού Β΄ για την 15η αγωνιστική της Supelreague 2

Δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα η ομάδα του Ολυμπιακού Β’, καθώς το σύνολο του Αριέλ Ιμπαγάσα γνώρισε την ήττα στην Αριδαία από τον τοπικό Αλμωπό με 3-0 για την 15η αγωνιστική της Superleague 2.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ο Χρήστος Ρόβας ο οποίος σημείωσε δύο τέρματα, με τον Πρίκα στην εκπνοή του ματς να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Αρκετά τα λάθη από τους ερυθρόλευκους τα οποία κόστισαν την ήττα, με τους Πειραιώτες να έχουν και αρκετές απουσίες. Στην 6ή θέση πλέον και οι δύο ομάδες με 18 βαθμούς αμφότερες.

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν την αναμέτρηση με διάθεση να κρατήσουν την μπάλα στην κατοχής τους, με σκοπό να επιβάλλουν τον δικό τους ρυθμό στην αναμέτρηση. Πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ανήκε στους γηπεδούχους, με το σουτ του Ρόβα να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Στουρνάρας στο 11’. 

Στην συνέχεια το σκηνικό του ματς δεν άλλαξε, με τον Ολυμπιακό Β’ να θέλει κυρίως να αναπτυχθεί από τον άξονα, ωστόσο ο δυνατός άνεμος που επικρατούσε στο γήπεδο της Αριδαίας δυσκόλευε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Αριέλ Ιμπαγάσα. 

Και εκέι που όλα έδειχναν πως οι δύο ομάδες θα πήγαιναν στα αποδυτήρια με το σκόρ στο 0-0, ο Χρήστος Ρόβας με κεφαλιά κατάφερε να νικήσει τον Στουρνάρα βάζοντας τον Αλμωπό Αριδαίας σε θέση οδηγού με την εκπνοή του πρώτου μέρους.

Με το καλημέρα της επανάληψης ο Ρόβας βρήκε δίχτυα ξανά, έπειτα από ασιστ του Γιουκούδη για το 2-0. Στην συνέχεια οι Πειραιώτες προσπάθησαν να βρούν το τέρμα που θα τους έβαζε ξανά στην διεκδίκιση του παιχνιδιού, ωστόσο οι γηπεδούχοι ήταν πολύ καλά στημένοι πίσω από την μπάλα.

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Πρίκας στο τελευταίο λέπτο των καθυστερήσεων.

Oλυμπιακός Β’: Στουρνάρας, Αποστολόπουλος, Κουτσίδης, Καλογερόπουλος, Νίκολιτς, Ντόι (53’ Λιάτσος), Σαπουντζής, Τσέλιος, Κωστή, Μαρίνος (53’ Βοΐλης), Πινακάς (53’ Α. Μπα)

 Αλμωπού Αριδαίας : Παϊτέρης, Πρίκας, Γιαλαμούδης (80’ Παρασκευάς), Σέχου, Σουλιώτης, Κέρθι (83’ Ζαχάρος), Κολλαράς, Ασλαμπάλογλου, Γιουκούδης (71’ Μπακουτσής), Τριανταφυλλάκης (80’ Πέττας), Ρόβας.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ