Μίτσελ και Ανιγκό βλέπουν Ολυμπιακό Β΄ και Νταμπό

Μίτσελ και Ανιγκό βλέπουν Ολυμπιακό Β΄ και Νταμπό

Στο «Ελ Πάσο» βρίσκονται ο Μίτσελ και ο Ανιγκό παρακολουθώντας τον αγώνα του Ολυμπιακού Β΄ έχοντας τα βλέμματα τους στραμμένα κυρίως στον Νταμπό

Ο Ολυμπιακός Β’ αντιμετωπίζει αυτή την ώρα την Ηλιούπολη για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2 με τον Μίτσελ να βρίσκεται στις εξέδρες του «Ελ Πάσο» στην Καλλιθέα για να δει από κοντά την αναμέτρηση και να τσεκάρει τους ερυθρόλευκους του Γιάννη Οκκά.

Μαζί με τον Ισπανό τεχνικό βρίσκεται στις εξέδρες και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Ζοσέ Ανιγκό παρακολουθώντας το ματς. Και οι δύο έχουν στραμμένα τα βλέμματά τους κυρίως στον Αμπντουλαγιέ Νταμπό που αναμένεται να πάρει προαγωγή στην πρώτη ομάδα και να βρεθεί μάλιστα και στην αποστολή του Ολυμπιακού για την Ισπανία όπου από την ερχόμενη Δευτέρα θα πραγματοποιήσει προετοιμασία δίνοντας και δύο φιλικά παιχνίδια με Χάντερφιλντ και Σταντάρ Λιέγης.

Ο Νταμπό έχει τραβήξει την προσοχή του Μίτσελ εδώ και καιρό με τον Ισπανό να τον θέλει στην πρώτη ομάδα πιστεύοντας πως ο νεαρός μεσοεπιθετικός μπορεί να προσφέρει άμεσα και να αναδειχθεί σε νέο Ντόι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ